Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα δώσω στην Μυρτάλη την περιουσία»

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα δώσω στην Μυρτάλη την περιουσία»Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα δώσω στην Μυρτάλη την περιουσία»

Ο Ισίδωρος κάνει ένα μεγάλο βήμα στην γη της ελιάς, αφήνοντας άφωνες Μυρτάλη και Ιουλία. Πράγματι, η Ιουλία κατάφερε να πείσει τον μεγάλο της αδελφό να σκεφτεί λογικά. Η Μυρτάλη παλεύει να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγες οι φορές που ζητάει βοήθεια από τους γύρω της.

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα δώσω στην Μυρτάλη την περιουσία»

Ύστερα από αρκετές δηλώσεις, ο Ισίδωρος κάνει μόνος του την ανατροπή: Ξεκαθαρίζει στην Ιουλία πως θα βοηθήσει την ανιψιά του, κάνοντας μικρές υποχωρήσεις. Σκοπός του είναι να δώσει στην Μυρτάλη ένα κομμάτι της περιουσίας, υποστηρίζοντάς την οικονομικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης και η Εύα φεύγουν από τη Μάνη

Η Ιουλία μένει άφωνη! Ο Ισίδωρος συμφωνεί να βοηθήσει την Μυρτάλη και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, στην γη της ελιάς. Χωρίς να θέλει να αδικήσει τα δύο του παιδιά, αποφασίζει να συμπαρασταθεί στην ανιψιά του, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μάνου, όταν ενημερωθεί πως ο πατέρας του σχεδιάζει κάτι τέτοιο πισώπλατα; Μήπως ο Ισίδωρος έχει άλλος σκοπούς, τους οποίους δεν αποκαλύπτει σε κανέναν;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αστέρης: «Στέλλα, μην ξαναέρθεις στην φυλακή»

Όπως και να έχει, η οργή της Μυρτάλης είναι τεράστια και σε καμία περίπτωση δε θα δεχτεί άμεσα τη βοήθεια του θείου της. Ο Ισίδωρος θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να την προσεγγίσει, χωρίς εκείνη να τον υποψιάζεται. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *