Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει την Αμαλία στην θέση της

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει την Αμαλία στην θέση της

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει την Αμαλία στην θέση της

 

Ο Ισίδωρος βάζει στη θέση της την Αμαλία και της λέει να μην ασχολείται με θέματα που αφορούν τον γιο του, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς.

Μετά από τον διάλογο του με την Αφροδίτη και το ενδεχόμενο ο Μάνος να παίρνει ναρκωτικά, ο Ισίδωρος νιώθει απογοήτευση αλλά κι έντονο προβληματισμό. Η Αμαλία θα δει την περίεργη κατάσταση του άντρα της και καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με τον Μάνο.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει την Αμαλία στην θέση της

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Ο Ισίδωρος όμως θα την βάλει στην θέση της και θα της πει: «Αμαλία, ό,τι έχει να κάνει με τον γιο μου είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα! Τρίτοι δεν χωράνε! Δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα για το παιδί μου. Ποτέ και σε κανέναν!».

«Σε ευχαριστώ, αλλά η συζήτηση λήγει εδώ. Σε παρακαλώ, θέλω να μείνω μόνος μου..», της λέει κι όταν εκείνη φεύγει, τηλεφωνεί αμέσως στον Μάνο και του ζητά να πάει στο σπίτι για να μιλήσουν οι δυο τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια, 51,52,53,54,55

Ο Μάνος όμως θα γίνει πυρ και μανία και μετά από την συζήτηση με τον Ισίδωρο, θα πάει και θα επιτεθεί στην Αφροδίτη, μέσα στο γραφείο της…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *