Κωστής Σαββιδάκης για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Τα πνευμόνια μου έχουν καταστραφεί»

Κωστής Σαββιδάκης για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Τα πνευμόνια μου έχουν καταστραφεί»Κωστής Σαββιδάκης για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Τα πνευμόνια μου έχουν καταστραφεί»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Ο «παπάς» από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 18 ημέρες στο νοσοκομείο για οξυγόνο, έχασε 12 κιλά σε διάστημα ενάμιση μήνα.

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Διαβάστε Επίσης  Βγήκε από την εντατική ο Ντίνος Καρύδης

«Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο-. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους» κατέληξε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Διαβάστε Επίσης  Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δικαιώνεται η προσπάθεια πολλών ανθρώπων»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *