Η Γη της Ελιάς: Κρυφό ρομαντικό ταξίδι για Ιάκωβο και Αθηνά

Ένα κρυφό ρομαντικό ταξίδι θα πραγματοποιήσουν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον έρωτα αυτόν να φουντώνει. Η Αθηνά αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια στο πλευρό του Ιάκωβου, όπως αντίστοιχα εκείνος αισθάνεται πολύ γοητευμένος από την παρουσία της.

Οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν μία μικρή εκδρομή στο Σούνιο, με την Αθηνά να ευελπιστεί σε μία γνωριμία – κορυφή! Η Μαρία τους υποδέχεται γεμάτη χαρά και γνωρίζει τον Ιάκωβο, κάνοντας μαζί του πολλές συζητήσεις.

Κι όμως, ο Στέφανος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας – Ποιος θέλει να βάλει τέλος;

Οι δυο τους αναπτύσσουν μία πολύ όμορφη φιλία, η οποία δεν περνά απαρατήρητη από την Αθηνά. Η Μαρία θα πιάσει την κόρη της, θέλοντας να την συμβουλεύσει να δώσει μία ευκαιρία στον άνθρωπο που φαίνεται πως την λατρεύει.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Αθηνά θα διστάσει. Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τον θάνατο του συζύγου της και αδελφό του Ιάκωβου. Ωστόσο, για να χτιστεί αυτή η σχέση σε γερά θεμέλια, του εκμυστηρεύεται όλο της το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Σύγκρουση ανάμεσα σε Καραπάνο και Μαθιό

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Ο Ιάκωβος την ακούει με προσοχή, χωρίς να την κρίνει. Μαθαίνει για την Δημήτρη, αλλά και για τον φόνο που διέπραξε η Μαρία. Χωρίς καμία ενόχληση, εξηγεί στην Αθηνά πως δεν άλλαξε τίποτα και πως θα παραμείνει δίπλα της, ως το τέλος. Το ταξίδι αυτό που πραγματοποιούν ο Ιάκωβος και η Αθηνά θα είναι η αφορμή για να έρθουν ακόμη πιο κοντά, στην γη της ελιάς.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *