Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά τηςΟ τζόγος θα τυλίξει στα δίχτυα του την Άννα, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να εθίζεται, στην γη της ελιάς. Το ένα παιχνίδι θα φέρει το άλλο, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για την οικογένεια.

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, η Άννα είναι αρκετά μπερδεμένη. Ο Λεωνίδας την έχει εντυπωσιάσει, αλλά η απόμακρη στάση του την προβληματίζει. Μάλιστα, όταν ο Αποστόλης τον πιέσει, με σκοπό να κάνει ευτυχισμένη την αδελφή του, ο Λεωνίδας θα εξαφανιστεί.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μανώλης και Ευτυχία εκβιάζουν την Κασσιανή

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την πίεση που δέχεται γενικά στη ζωή της, θα οδηγήσουν την Άννα σε ένα μεγάλο λάθος. Ο Πότης θα είναι στο πλευρό της, προσπαθώντας να την ηρεμήσει, να την βοηθήσει. Μάταια, όμως.

Ο τζόγος θα καταστρέψει την ζωή της στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα η Άννα να χάνει όλα της τα χρήματα από μία κίνηση αυθόρμητη και χαζή. Ο φόβος θα την κυριεύσει, καθώς, εάν αυτό το μάθει ο Αποστόλης, η μεγάλη μπόρα θα ξεσπάσει στο σπιτικό τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιάνει και δεύτερη δουλειά για να επιβιώσει

Η απώλεια των χρημάτων, θα την κάνει να επιστρέψει στον Δημήτρη, με νέες απειλές. Θα τον “στριμώξει” ξανά με στόχο να βγάλει κι άλλα λεφτά, ή η ιστορία αυτή θεωρείται λήξαν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *