Σασμός – Αποκάλυψη: Τι βρίσκουν στο αίμα της Εύας;

 

Σασμός – Αποκάλυψη: Τι βρίσκουν στο αίμα της Εύας;

Σασμός – Αποκάλυψη: Τι βρίσκουν στο αίμα της Εύας;

 

Σοκαριστική αποκάλυψη… Ο θάνατος της Εύας σκάει σαν κεραυνός και η αστυνομία αναζητά τα αίτια, που οδήγησαν έτσι ξαφνικά την γυναίκα αυτή σε αυτό το φρικτό τέλος, στη σειρά Σασμός.

Ποιος ήθελε να της κάνει κακό;

Η Εύα μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο ιατρείο του νοσοκομείου. Μετά από λίγα λεπτά, ξεψυχά. Ιατροδικαστής αναλαμβάνει να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της. Όλοι νομίζουν πως είναι αυτοκτονία, αλλά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Εκτός Ορίων Η Σύγκρουση! Ο Μανόλης Απειλεί Τον Μαθιό

Λίγες μέρες αργότερα, ο Χρήστος παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα. Στο αίμα της Εύας εντοπίζεται μεγάλη ποσότητα από υδροκυάνιο. Αυτό δείχνει πως κάποιος ήθελε να την σκοτώσει, αργά και βασανιστικά.

Οι έρευνες ξεκινούν. Ποιος και γιατί θέλησε να την σκοτώσει με αυτόν τον βάναυσο τρόπο, μέσα στη φυλακή; Στο μεταξύ, στην Άνω Ποριά φτάνουν τα νέα του θανάτου της και ξεκινάει μια νέα αντιπαράθεση. Κανείς δε θέλει να θαφτεί στο χωριό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα συγχωρήσει η Βασιλική τον Φίλιππο ή όχι;

Ο Χρήστος αφήνει υπονοούμενα στον Αστέρη, για την δολοφονία της Εύας, στη σειρά Σασμός. Αυτό βάζει σε νέους μπελάδες την οικογένεια Σταματάκη. Ποιος ευθύνεται, τελικά, και ποιος θα πληρώσει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *