Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – «Αντιγόνη, μείνε μακριά μου»

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – «Αντιγόνη, μείνε μακριά μου»Ο Μάνος και η Αντιγόνη έρχονται ξανά αντιμέτωποι στη «Γη της Ελιάς» και βαριές κουβέντες θα ειπωθούν. Ο Βρεττάκος δεν μπορεί να δεχτεί την Αντιγόνη ως αδερφή του και δε θέλει καμία σχέση μαζί της. Εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει, εκείνος τη διώχνει μακριά.

Μπορεί ο Ισίδωρος και οι υπόλοιποι Βρεττάκοι να δέχτηκαν την Αντιγόνη στην οικογένεια, αυτό όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μάνο. Ο άντρας είναι αποφασισμένος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αλλάξει γνώμη. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Ισίδωρος την αναγνώρισε ως κόρη του και της έγραψε τη μισή του περιουσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε ποιον χαρίζει η Ισμήνη το 20% της εταιρείας;

Ο χειρότερος εφιάλτης του Μάνου έγινε πραγματικότητα. Η Αντιγόνη θέλει να κάνει τα πάντα να κερδίσει κι εκείνον. Παρόλο που οι υπόλοιποι την θεωρούν οικογένεια, δε θα ησυχάσει μέχρι να τα βρει με τον αδερφό της. Η κοπέλα θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει και να του μιλήσει.

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – «Αντιγόνη, μείνε μακριά μου»
Η Αντιγόνη θα ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία από τον Μάνο στη «Γη της Ελιάς». Θέλει να του αποδείξει την αξία της και να γίνουν επιτέλους πραγματικά κι αγαπημένα αδέρφια. Ο Μάνος, όμως, δεν δέχεται κουβέντα και δεν θέλει ούτε μπροστά του να την βλέπει. Εκτός εαυτού πια θα της φωνάξει να μην τον πλησιάσει ξανά. «Αντιγόνη, μείνε μακρά μου» θα της πει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!

Εκείνη όμως δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θα καταφέρει να τον κερδίσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *