Η Γη της Ελιάς: «Προσπαθώ να σε πλησιάσω αλλά δε μ’ αφήνει ο παλιοχαρακτήρας σου»

Η Γη της Ελιάς: «Προσπαθώ να σε πλησιάσω αλλά δε μ’ αφήνει ο παλιοχαρακτήρας σου»Μια ακόμη σφοδρή σύγκρουση των δύο Βρεττάκων έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Mega, «Η γη της Ελιάς», καθώς Ιάκωβος και Ισίδωρος θα λογομαχήσουν.

Ο Ισίδωρος θέλει τα πρωτεία – Ο Ιάκωβος δεν τον αφήνει

Ο Ισίδωρος θέλει να κρατάει τα πρωτεία στην οικογένεια των Βρεττάκων και το δείχνει με κάθε τρόπο. Θέλει να έχει το πρώτο και το τελευταίο λόγο κάτι φυσικά που δεν ανέχεται ο Ιάκωβος, ο οποίος δεν διστάζει να διαφωνεί μαζί ακόμη και να έρχεται σε ρήξη κάποιες φορές για συγκεκριμένα θέματα.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια σε μια συζήτηση των δύο ανδρών, ο Ισίδωρος με αφορμή την απώλεια του θησαυρού στη σειρά «Η Γη της Ελιάς, αμφισβητεί έντονα τον αδελφό του και ο Ιάκωβος γίνεται έξω φρενών.

Σκληρή σύγκρουση των δύο Βρεττάκων

Είναι η στιγμή που ο Ιάκωβος θα γυρίσει και θα του πει σε σκληρό τόνο τα εξής: «Κάνω άπειρες απεγνωσμένες προσπάθειες να σε πλησιάσω αλλά δεν μ’ αφήνει ο παλιοχαρακτήρας σου».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

Ο Ισίδωρος πρώτη φορά βλέπει τόσο έξαλλο τον αδελφό του και κάνει πίσω. Δεν θέλει να συνεχίσει αυτή τη συζήτηση. Από την άλλη ο Ιάκωβος δείχνει απογοητευμένος από τη στάση του αδελφού του. Έχει καλές προθέσεις ο Ιάκωβος, τον αγαπάει τον Ισίδωρο και η απογοήτευση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν βλέπει αυτή τη συμπεριφορά από τον αδελφό του. Όλες οι προσπάθειες που κάνει για να τον πλησιάσει και να μιλήσουν ειλικρινά σαν αδέλφια πέφτουν στο κενό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *