Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χάνει τελείως τα λογικά της

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χάνει τελείως τα λογικά της

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χάνει τελείως τα λογικά της

 

Τραγικές οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον Έρωτα Φυγά με την Αλεξάνδρα να χάνει τα λογικά της από τον θάνατο του Μάρκου.

Ο επίλογος της σχέσης του Μάρκου και της Αλεξάνδρας θα έρθει με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο θάνατος του Μάρκου θα οδηγήσει την Αλεξάνδρα στην απόλυτη τρέλα, όπως διαβάζουμε στο MyTV.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εγώ έδωσα εντολή θανάτου για τον Κώστα»

Κάποιες μέρες μετά τον θάνατο του Μάρκου, η Αλεξάνδρα θρηνεί πάνω από το μνήμα του και μάλιστα τρελαίνεται, σε σημείο που τον βλέπει μπροστά του. Ούτε τα παιδιά της πια δεν μπορούν να της δώσουν χαρά.

Ο Γιωργάκης και η Μυρσίνη, είναι υπό την προστασία του Ιάσονα, ενώ η Αλεξάνδρα βλέπει παντού εχθρούς και παίρνει τις αποστάσεις της, καθώς ο Κοντογιάννης θεωρεί ότι ο Μάρκος δολοφονήθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

Η Αλεξάνδρα θα πάρει την απόφαση να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγει από το Κιάρι, αλλά ο Ιάσονας της ζητάει να μείνει στο σπίτι του για λίγο, μέχρι να ηρεμήσει, καθώς η κατάσταση της είναι ψυχικά διαταραγμένη.

Στο μεταξύ, και η Ευγενία ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα μακριά από όλους, αλλά ο Φάνης, προσπαθεί να την αποτρέψει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *