Μόλις χθές 76-77: ο Αντώνης μεθυσμένος πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

Μόλις χθές 76-77: ο Αντώνης μεθυσμένος πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.Μόλις χθές 76-77: ο Αντώνης μεθυσμένος πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

Μόλις χθές Επεισόδια 76-77
Οι περιλήψεις των επεισοδίων 76 και 77 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου…

Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της…

Μόλις χθές Επεισόδιο 76
24/01/22
Ο Μιχάλης γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort. Η Έλενα κλέβει χρήματα απ’ τον Μιχάλη καθώς έχει ξανακυλήσει για τα καλά στον τζόγο. Η Μαρία ανακαλύπτει πως έχει περισσότερα κοινά απ’ ότι νόμιζε με τον Στέφανο. Η Λουίζα, απελπισμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα της υπεξαίρεσης αλλά και του διαζυγίου της, ο Σπύρος όμως είναι ανένδοτος. Ο Στάθης και η Βέρα προσπαθούν να το σκάσουνε για Αθήνα, η Κέλλυ και ο Χρήστος όμως μαθαίνουν τα σχέδιά τους και προσπαθούν να τους προλάβουν ώστε να παρουσιαστεί ο Στάθης στον εισαγγελέα. Η Λήδα δημιουργεί για ακόμα μια φορά προβλήματα στη σχέση Κορίνας και Άλκη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τί Αποφασίζει Τελικά Η Στέλλα Με Το Παιδί;

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 77
25/01/22
Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της και ο Σπύρος δείχνει ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Ορέστης κρύβεται πίσω απ’ αυτό, αλλά εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά και ρίχνει την ευθύνη στον Μιχάλη ή στον Σπύρο. Η Έλενα έχει αρχίσει να παραδίδεται στο πάθος της για τον τζόγο, κάτι που έχει αντιληφθεί ο Μιχάλης. Η Λήδα στέλνει, κρυφά, μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην Κορίνα από το κινητό του Άλκη. Ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Ο Αχιλλέας προσπαθεί το καλύτερο, αλλά ο εισαγγελέας, που γνωρίζει την Κέλλυ από παλιά, δεν πείθεται. Όταν η Λουίζα ρωτάει ευθέως τον Αντώνη τι ξέρει για τον θάνατο της μητέρας της αυτός, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Κώστας αποφυλακίζεται – Η Άσπα τρέχει στα Γιάννενα

Μόλις χθες: Δείτε και άλλα θέματα ΕΔΩ

Μόλις χθες 71-72

Μόλις χθές 73-74-75

πηγή

Αφήστε μια απάντηση