Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

Τα πάνω κάτω έρχονται στη νέα δραματική σειρά του ALPHA με τη Μιράντα να ξαναζεί τον χειρότερο εφιάλτη της. Ο Χρηστίδης εισβάλλει στον «Παράδεισο των Κυριών» και δεν διστάζει να επιτεθεί στη Μιράντα, αλλά για καλή της τύχη εμφανίζεται ο Ντίνος.Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

Παράδεισος των Κυριών

Τα εγκαίνια πλησιάζουν και όλοι οι εργαζόμενοι προετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους πελάτες. Ο Ντίνος πετάει από την χαρά του, ενώ μέρα με τη μέρα έρχεται πιο κοντά με τη Μιράντα, η οποία συγκινείται για την προσοχή που της δίνει ο άντρας που ποθεί.

Σύντομα, όμως, όλα ανατρέπονται όταν ο Χρηστίδης εμφανίζεται στα εγκαίνια προκειμένου να συλλάβει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας. Όλοι ταράζονται κι αναστατώνονται και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Η Μιράντα όταν βλέπει για ακόμη μια φορά τον Χρηστίδη πανικοβάλλεται. Ο αστυνόμος δεν χάνει ευκαιρία και όταν είναι οι δυο τους της επιτίθεται. «Θα διαπιστώσω εύκολα αν είσαι εσύ αυτή που υποψιάζομαι», της λέει με τη Μιράντα να αρχίζει να φωνάζει.

Ο Χρηστίδης πετάει την Μιράντα σε μία καρέκλα και της ορμάει, όταν μπουκάρει μέσα ο Ντίνος και τους βλέπει στον «Παράδεισο των Κυριών». «Τι γίνεται εδώ;» φωνάζει εκείνος κι απευθύνεται στον Χρηστίδη. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και σύντομα η Μιράντα θα αναλάβει δράση για να πάρει το αίμα της πίσω.Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

 

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *