Μόλις χθές 73-74-75: η Λουίζα μπροστά σε μια αποκάλυψη σοκ!

Μόλις χθές 73-74-75: η Λουίζα μπροστά σε μια αποκάλυψη σοκ!

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 73, 74 και 75 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιανουαρίου…

Η Λουίζα ανακαλύπτει πως ο Σπύρος πληρώνει την Έλενα και τους αναγκάζει να της πουν την αλήθεια…

Στο προηγούμενο επεισόδιο:
Η Έλενα προειδοποιεί τη Λουίζα ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό.Σε μία έκθεση της Κατερίνας, η Λουίζα βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα την αφήσει απόλυτα σοκαρισμένη.

Μόλις χθές Επεισόδια 73-74-75

19/01/22 Επεισόδιο 73 Η Λουίζα ανακαλύπτει πως ο Σπύρος πληρώνει την Έλενα και τους αναγκάζει να της πουν την αλήθεια. Ο Μιχάλης ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η υπόθεση του Νώντα μπήκε στο αρχείο και είναι περήφανος για την Κατερίνα, που κερδίζει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα περνάνε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί αγκαλιά

Η Μαρία, μαζί με τον Μιχάλη και τον Αχιλλέα, έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Δάφνη και τον Αντώνη.

Η Χριστίνα ανησυχεί για τα παιδιά του Ιδρύματος μετά την ψεύτικη κατάθεση του Θωμά αλλά και για τη μητέρα της, η οποία την είδε να φιλιέται με τον Αχιλλέα. Ο έρωτας της Κορίνας με τον Άλκη φουντώνει, ενώ το πάρτι έκπληξης που οργανώθηκε για τα 18α γενέθλια του Στάθη παίρνει δυσάρεστη τροπή.

 

20/01/22 Επεισόδιο 74 Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα.

Η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό και ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον σταματήσει;

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Νύχτα καυτού πάθους για Νατάσα και Γεράσιμο

 

21/01/22 Επεισόδιο 75 Η Λουίζα επιμένει στο διαζύγιο ενώ αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν.

Ο Ορέστης είναι έξαλλος μαζί της ενώ ο Σπύρος συνεχίζει να της δυσκολεύει τη ζωή. Ο Μιχάλης, από την άλλη, είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται αλλά μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα θα επισκιάσει τη χαρά του.

Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling. Εξαφανίζεται και σχεδιάζει να φύγει από το νησί και σταδιακά και από τη χώρα. Όσο οι ώρες περνάνε και δεν έχουν νέα του, η Κέλλυ νιώθει να τρελαίνεται, καθώς η λύση που διάλεξε ο Στάθης, η εξαφάνιση, μπορεί τελικά να αποδειχτεί ένα ακόμα πρόβλημα.

πηγή

Μόλις χθες: Δείτε και άλλα θέματα ΕΔΩ

Μόλις χθες 71-72

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *