Σασμός: Η Θοδώρα «καρφώνει» τον Μανόλη με ένα ηχητικό – βόμβα

Αδίστακτη η Θοδώρα, εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και σκορπά τον πανικό, στη σειρά Σασμός. Στα χέρια της κρατάει ένα ηχητικό ντοκουμέντο φωτιά, το οποίο θα καταστρέψει τόσο τον Πέτρο Βρουλάκη, όσο και την οικογένειά της.

           Σασμός: Η Θοδώρα «καρφώνει» τον Μανόλη με ένα ηχητικό – βόμβα

Ο Μανόλης δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει πως η ίδια του η αδερφή θα κάνει κάτι τέτοιο. Η δίψα της Θοδώρας για εκδίκηση την έχει κάνει να μη σκέφτεται λογικά. Στέκεται μπροστά στον Αντώνη και δε διστάζει ακόμη και να κατηγορήσει τον Μανόλη, λέγοντας πως είναι “προβληματικός”.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 4 - Spoiler: Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική Επίθεση

Στο ηχητικό ακούγονται οι φωνές του Μανόλη, μέσα στην άγρια νύχτα. Είναι ένα ηχητικό από τους εφιάλτες του τα βράδια, που οδύρεται για το φονικό που αντίκρισε και ζητάει βοήθεια. “Μη με πυροβολήσεις”, φωνάζει.

Η Θοδώρα τον έχει ηχογραφήσει, στη σειρά Σασμός και παραδίδει το στοιχείο αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Ο Αντώνης το ακούει με προσοχή και ξεκινά τις ερωτήσεις στην Θοδώρα, μαζί με την Ντίνα, η οποία θεωρούσε ένοχους τους Βρουλάκηδες από την αρχή.

Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Διαβάστε Επίσης  Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 3-4: Γιατί δεν μένει έγκυος η Δάφνη;

Όταν ο Αντώνης την ρωτάει γιατί ο Μανόλης επέλεξε να μη μιλήσει, η Θοδώρα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και τον αποκαλεί δειλό και φοβιτσιάρη. Το ηχητικό αυτό θα φέρει την καταστροφή τόσο στην οικογένεια Βρουλάκη, όσο και στην οικογένεια της Θοδώρας. Τα δύο αδέρφια δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια…

πηγή

δείτε και άλλα θέματα εδώ

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

 

Σασμός Spoiler: Το Επόμενο Εκδικητικό Χτύπημα Των Βρουλάκηδων

Αφήστε μια απάντηση