Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του ΠέτρουΌλη η Κρήτη είναι στο πόδι. Ο Αστέρης εξαφανίζεται, με τους Βρουλάκηδες να ετοιμάζονται γεμάτοι πόνο για την κηδεία του Πέτρου, στη σειρά Σασμός. Το όπλο του Σταματάκη οδήγησε, μετά από ένα φρικτό λάθος, τον Βρουλάκη στο χώμα. Η βεντέτα συνεχίζεται και ο τρόμος έχει σκορπιστεί σε όλο το νησί.

                  Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός φυγαδεύουν τον Αστέρη, με σκοπό να τον σώσουν. Εκείνος είναι χαμένος, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που έκανε. Δε μπορεί να δεχτεί πως σκότωσε άνθρωπο και -μάλιστα- τον αδελφό της αγαπημένης του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Κώστας: «Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει»

Όλοι θρηνούν, όσο εκείνος βρίσκεται κρυμμένος σε μία σπηλιά. Όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο έντονα σκέφτεται το μεγάλο κακό που έκανε άθελά του. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη τον πιέζουν να παραμείνει κρυμμένος, αλλά εκείνος δεν αντέχει.

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του ΠέτρουΜεγάλο σοκ στην κηδεία του Πέτρου

Ο Αστέρης αποφασίζει να εμφανιστεί στην κηδεία του Πέτρου, εξοργίζοντας τους συγγενείς, στη σειρά Σασμός. Τα βήματά του τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παραδίδεται.

Την ημέρα που όλη η Κρήτη έχει ντυθεί στα μαύρα και κλαίει για τον άδικο χαμό του Πετρή, ο Αστέρης περνάει τα κάγκελα της φυλακής. Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο πόνος της έχει τσακίσει την ψυχή. Το παιδί της υποφέρει και όλα αυτά πηγάζουν από το λάθος του Μαθιού να σκοτώσει τότε τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια :78 , 79 , 80

Ο ένας φόνος οδηγεί στον άλλον και όλοι οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να δώσουν μία μάχη τεράστια, με σκοπό να καταφέρουν να επιβιώσουν…

πηγή

 

 

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

 

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης παραδίνεται – Δύσκολες οι ώρες στο κελί

 

Σασμός Spoiler: Το Επόμενο Εκδικητικό Χτύπημα Των Βρουλάκηδων

Αφήστε μια απάντηση