Έρωτας Φυγάς: Νέος άντρας διεκδικεί την Αλεξάνδρα

 

Έρωτας Φυγάς: Νέος άντρας διεκδικεί την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Νέος άντρας διεκδικεί την Αλεξάνδρα

 

Εκπλήξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», καθώς κάποιες απρόσμενες εξελίξεις θα αναστατώσουν την Αλεξάνδρα.

 

Θέλει πάση θυσία να την κατακτήσει

Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να σταθεί ξανά στα πόδια της, έχοντας κάπως ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του Μάρκου. Κάποια στιγμή προσεγγίζει την Ευγενία και της προτείνει να κρατήσει τον Στεφανάκο όσο χρειαστεί εκείνη να λείψει για τους εμβολιασμούς των εργατών. Παράλληλα βοηθά τη Ρηνιώ με τις ετοιμασίες του γάμου της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 31, 32, 33, 34, 35

Κάποια στιγμή σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η Αλεξάνδρα βλέπει στην τοπική εφημερίδα της Μεσσήνης μια φωτογραφία του Ιάσονα με την Άρτεμη και ξαφνιάζεται.

Μάλιστα όταν τον βλέπει του ζητά εξηγήσεις γιατί συνειδητοποιεί ότι ο πρώην άντρας της είναι έτοιμος να προχωρήσει σε άλλη σχέση, ενώ εκείνη πάντα πίστευε ότι η αγάπη του για εκείνη είναι δεδομένη.

Μια άλλη ανατροπή έρχεται όμως στη ζωή της, όταν αργότερα ένας νέος άντρας, ο γοητευτικός Άγης Σοφιανόπουλος αρχίζει να την διεκδικεί. Ο άντρας αυτός που το πραγματικό του επώνυμο είναι Καλοφώτης γνώρισε την Αλεξάνδρα όταν εκείνη έμενε στο σπίτι της Μαργέτας και γοητεύτηκε από την ομορφιά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το πραγματικό επάγγελμα του Ορέστη

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», ο Άγης βάζει στην άκρη την υπόθεση με τον Στέφανο και τη Μαργέτα και κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την Αλεξάνδρα. Μάλιστα όταν εκείνη επιστρέφει στην Αθήνα, ο Άγης αρχίζει να την φλερτάρει μέχρι να την κάνει να τον ερωτευτεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *