Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατοΑπανωτά χτυπήματα θα δεχτεί ο Αστέρης στη σειρά Σασμός, έπειτα από το ατυχές συμβάν που έφερε απώλειες. Θέλοντας να κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα με τον Πετρή, ο Αστέρης σηκώνει το όπλο του για να τον τρομάξει, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να βρίσκει θανάσιμα τον Πέτρο Βρουλάκη στην καρδιά.

Όλοι είναι συντετριμμένοι. Ο Αστέρης δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τί έκανε. Άλλωστε, δεν ήταν σκοπός του να τον πυροβολήσει, αντίθετα το μόνο που ήθελε ήταν να αμυνθεί και να τον τρομάξει.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα του

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε τεράστιο πανικό, ενώ ο Μαθιός τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. Ο Αστέρης τραυλίζει πως σκότωσε τον Πέτρο Βρουλάκη και ο τρόμος σκορπίζεται, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

Ο Αστέρης κρύβεται σε σπηλιά

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον συνεφέρουν, μεταφέροντάς τον σε ένα μέρος μακριά από την Κρήτη. Σύμφωνα με το MYtv, ο Αστέρης φυγαδεύεται, με σκοπό να σωθεί, να σκεφτεί, να καταφέρει να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις έκανε.

Οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για την ημέρα της κηδείας και όλοι διψούν για εκδίκηση. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, οφθαλμός αντί οφθαλμού. Η Καλλιόπη τρέμει πως θα τον βρουν και θα τον σκοτώσουν. Ο Μαθιός τον ικετεύει να παραμείνει κρυμμένος στην σπηλιά, μέχρι να τον οδηγήσουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ερωτεύεται και κάνει ακριβά δώρα

Φυσικά, ο Αστέρης δεν αντέχει και φανερώνεται. Ο πόλεμος ξεκινάει και η βεντέτα συνεχίζεται.. Θα καταφέρει να επιβιώσει; Και μόνο που η Αργυρώ τον κοιτάζει με απέχθεια, μέσα του αισθάνεται ήδη νεκρός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *