Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ορμάει και πνίγει την Ευτυχία

Έξαλλος ο Ανέστης, ορμάει και πνίγει την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Για ακόμη μια φορά δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και κακοποιεί την ηρωίδα της σειράς, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ορμάει και πνίγει την Ευτυχία

Αργά το βράδυ, εισβάλλει στο σπίτι της, όσο εκείνη κοιμάται. Πέφτει πάνω της, την αρπάζει από το λαιμό και αρχίζει να την πνίγει. Της φωνάζει πως, εάν τον ενοχλήσει ξανά εκείνον ή την Ελένη, θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Η Ευτυχία αδυνατεί να αμυνθεί. Ο Ανέστης φεύγει από το σπίτι, με την Ευτυχία να βρίσκεται στο πάτωμα, φοβισμένη, καταρρακωμένη. Η απόγνωση την κυριεύει. Είδε ξανά το σκληρό του πρόσωπο και έχει τρομάξει πολύ…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Ικεσίες για βοήθεια

Ο Ανέστης πνίγει την Ευτυχία στην γη της ελιάς, ζητώντας της να μείνει μακριά από την Ελένη. Αυτό που εξόργισε τον χαρακτήρα της σειράς, είναι πως η πρώην κοπέλα του μίλησε στη νυν για τον επιθετικό του χαρακτήρα.

Η Ελένη εξήγησε στον Ανέστη πως δε θέλει να τον παντρευτεί, επειδή τον φοβάται. Ο λόγος είναι η Ευτυχία, η οποία της μίλησε για την βία που είχε δεχτεί, όσο ήταν μαζί του. Ο Ανέστης, εξοργισμένος που η Ευτυχία μίλησε, αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, με τον δικό του, απάνθρωπο τρόπο…

Η Ευτυχία, απελπισμένη, θα τρέξει στην Μαργαρίτα. Θα την ικετεύσει να την βοηθήσει, θα της περιγράψει το περιστατικό, θα ξεσπάσει άσχημα. Η Μαργαρίτα θα την αγκαλιάσει σφιχτά, ενημερώνοντάς τη πως όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *