Η Γη της Ελιάς: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου, σε ό,τι κι αν χρειαστείς»

 

Η Γη της Ελιάς: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου, σε ό,τι κι αν χρειαστείς»

Η Γη της Ελιάς: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου, σε ό,τι κι αν χρειαστείς»

 

Η Βασιλική δεν σταματά να νιώθει ενοχές και τύψεις μετά τον θάνατο του Φίλιππου στην Γη της Ελιάς, ωστόσο ο Μιλτιάδης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της.

Η ίδια, σε συζήτηση με τον Παρασκευά, του λέει με βουρκωμένα μάτια: «Αυτό που με πληγώνει ακόμα πιο πολύ, είναι ότι έφυγε από το σπίτι και ήμασταν τσακωμένοι.. Η Γη της Ελιάς: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου, σε ό,τι κι αν χρειαστείς»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αλήτες, τζάμπα πέθανε το παιδί μου»

Είπαμε άσχημα πράγματα… πληγώσαμε ο ένας τον άλλον κι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα! Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό! Ζήσαμε τη χειρότερη φάση μας τελευταία.. Πού να ξέραμε κι εγώ κι αυτός, ότι όλα αυτά ήταν ασήμαντα..».

Εκείνη τη στιγμή φτάνει στο σπίτι και ο Μιλτιάδης, ο οποίος υπόσχεται στην Βασιλική πως να είναι πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, το ίδιο όμως και η Αριάδνη, η οποία είναι διαρκώς στο πλευρό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ντάρνα και Αρετή πιάνονται στα χέρια

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα και ο Μάνος επισκέπτονται την Χάιδω και την Βασιλική, με την δεύτερη να τους λέει με κλάματα: «Δεν θέλω τίποτα χωρίς το Φίλιππο! Τέλειωσαν όλα!

Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια!».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *