Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια:132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Η Γη της Ελιάς – Η Αθηνά ομολογεί: «Ο Δημήτρης ήταν ο εραστής μου»

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 132 – 133 στις 23/1/2022

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Βασιλική να προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και έτσι το αποφεύγει.

Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί επιτέλους πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει ποτέ τα όσα έμαθε. Είναι αλήθεια αυτό όμως ή ο Ισίδωρος θα αντιδράσει ύπουλα, με χτύπημα κάτω από την μέση;

Εντωμεταξύ, ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει εξαφανίζεται από προσώπου γης!.

Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός.

Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης;

        Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Μυρτάλη – Χωρίζει τον Στέφανο   

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 134 στις 24/1/2022

Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα για τη ζωή της: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια.

Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει ευχάριστα.

Η Ευτυχία θα μιλήσει στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη και η Μαργαρίτα θα της υποσχεθεί πως θα τον βάλει στη θέση του.

Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του και πως πρέπει να χωρίσουν.

Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος. Όταν η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ο Μάνος θα την απορρίψει ξανά.

Η Βασιλική συνεχίζει να παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη.

Αρετή θα τσακωθεί με τη Μέλπω για τα μάτια του Λυκούργου.

Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του για να την παρηγορεί. Πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη;

Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Ιουλία και Στάθη ξανά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 135 στις 25/1/2022

Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο.

Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η Ευτυχία θα πέσει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης. Τ

ο κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη.

 

Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της.

Ο Θεοδόσης ονομάζει την ταβέρνα «Μαργαρίτα», τιμώντας έτσι την πρώην σύζυγό του και τη νέα τους σχέση. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 136 στις 26/1/2022

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Ιάκωβο και να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του.

Οι καβγάδες ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Μέλπω δεν λένε να κοπάσουν, ενώ η Ισμήνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σε τεντωμένο σχοινί, όμως, βρίσκεται και η σχέση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητά του απέναντι στην Αρετή.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για το μωράκι που θα έρθει, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά.

Η Ιουλία δείχνει να έχει πάρει σοβαρά το νέο της πόστο στο ελαιοτριβείο και ο Κουράκος την καμαρώνει μαζί με τον Ισίδωρο.

Ο Θεοδόσης ετοιμάζεται να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο όνομα της Μαργαρίτας, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για να στελεχώσει την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, όμως συγκινείται από τις πράξεις του. Τί κρύβει ο Θεοδόσης που θα μας αφήσει άφωνους;

Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα, ενημερώνει τον Κουράκο για την εξαφάνιση ενός αστέγου και τον ικετεύει να τη βοηθήσει με τον εντοπισμό του.

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο, και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης κλείνεται ξανά σε κλινική

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 137 στις 27/1/2022

Ο Ιάκωβος περνά χρόνο στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά.

Η Ισμήνη πείθει τον Λυκούργο να κάνουν το τραπέζι στον Κωνσταντίνο. Η Άννα χάνει όλα της τα κέρδη στον τζόγο και ο Πότης προσπαθεί να τη συνετίσει αλλά μάταια.

Η Βασιλική με τον Φίλιππο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους.

Ο Μάνος αγνοεί την επιθυμία του πατέρα του για άλλη μια φορά και έτσι περνά ένα βράδυ στο σπίτι της Μαρίνας.

Ο Ισίδωρος θα καλέσει τον Αστυνόμο Κουράκο στο σπίτι του και θα τον ρωτήσει ευθέως τί ξέρει για την εξαφάνιση του θησαυρού. Πως θα αντιδράσει ο Γιώργης;

Ο Στάθης συναντά την Ιουλία στον δρόμο και τη ρωτά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη, η απάντηση της Ιουλίας είναι τελείως ανατρεπτική…

Η Μαργαρίτα με τον Θεοδόση και τον Αλέξη βρίσκουν τον άστεγο που έψαχναν, νεκρό….

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

πηγή

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 126, 127, 128, 129, 130, 131,132

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *