Η Γη της Ελιάς: Το ζευγάρι λέει για πρώτη φορα σ’αγαπώ

 

Η Γη της Ελιάς: Το ζευγάρι λέει για πρώτη φορα σ’αγαπώ

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά σ’ αγαπώ.

 

Μετά τον χαμό του μωρού τους η σχέση της Μαρίνας και του Μανού περνά σοβαρή κρίση.

H Μαρίνα έχει φύγει από το σπίτι και ο Μάνος την παρακαλεί να επιστρέψει κοντά του αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Μάλιστα δεν δείχνει να πτοείται ούτε από το ενδεχόμενο να οδηγηθούν στο χωρισμό.

Σε κακή κατάσταση ο Μάνος στρέφεται στην Αφροδίτη με την οποία περνούν όμορφες στιγμές σε φιλικό επίπεδο. Όμως οι συναντήσεις τους προκαλούν κουτσομπολιά ενώ η Αρετή δε χάνει χρόνο να βάλει λόγια στη Μαρίνα.Η Γη της Ελιάς: Το ζευγάρι λέει για πρώτη φορα σ’αγαπώ

Μετά τον ξυλοδαρμό της η Μαργαρίτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Λυκούργος εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με την μετακόμιση και παρασύρονται από το πάθος τους.

Την επόμενη ημέρα στο τμήμα όμως αισθάνονται αμήχανα. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους. Στη συνέχεια ζητά από τον Κωσταντίνο να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του παραδώσει το παιδί μετά τη γέννα για να το μεγαλώσει με την Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Την ίδια στιγμή η Ιουλία και ο Στάθης δίνουν εντολή σε ένα ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους ελπίζοντας πως έτσι θα έχουν την ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς ο παλιός λοχίας κάνει την εμφάνισή του στο στρατόπεδο. Ο Κουράκος συμπαθεί πολύ τον Ορέστη και γεμίζει ενοχές. Έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι του εξαιτίας της σχέσης του με την Δήμητρα που φαίνεται πως τελικά θα έχει συνέχεια.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Ισίδωρος εξομολογείται στην Αμαλία ότι δεν του είναι αδιάφορη αλλά η διαφορά ηλικίας τους του δημιουργεί αναστολές καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από το Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται οδηγώντας τον Μάνο στην σκέψη του χωρισμού.

Σύντομα ο Μάνος απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό ζητά την βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλά στη Μαρίνα αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτοί οι άντρες διεκδικούν ασύστολα την Βασιλική

Ο Στάθης βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μη γαντζωθούν επάνω του. Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει την βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές.

Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο να ξεσκάσει και συναντά την Αφροδίτη με την οποία πέρνα ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τους βλέπουν μαζί και πηγαίνουν στην Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν.

Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά σ’ αγαπώ. Στο μεταξύ η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να συναντιούνται. Η οικογένεια Βρεττάκου σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες.

Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στο δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το καρφί της. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον περιθάλψουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *