Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο

Στα όριά της θα φτάσει η Αρετή με το διαζύγιο, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης έχει πάρει την απόφασή του κι έχει φύγει από το σπίτι. Θέλει να χωρίσει, δεν αντέχει άλλο να κοροϊδεύει την γυναίκα του, ούτε να καταπιέζεται.

                      Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο

Μετά την είδηση πως η Βασιλική παντρεύτηκε τον Φίλιππο Στεφανέα, η Αρετή θα ζητήσει από τον Στάθη να γυρίσει στο σπίτι τους, να γίνουν όλοι ξανά οικογένεια. Πρέπει να είναι ενωμένοι σε τόσο δύσκολες στιγμές…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τους πιάνει

Ο Στάθης αρνείται. Της υπόσχεται πως θα διευθετήσει το θέμα με την Βασιλική, χωρίς να επιστρέψει στο σπίτι. Δε θέλει να γυρίσει, δείχνοντας διαρκώς στην Αρετή πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη σύντομα.

Εκτός εαυτού η Αρετή

Η οργή την κυριεύει. Το διαζύγιο έρχεται στην γη της ελιάς και η Αρετή δε θέλει με τίποτα να το δεχτεί. Δε θα αφήσει τον γάμο της να διαλυθεί, δε θα επιτρέψει στον Στάθη να γυρίσει στην Ιουλία, δε θα το κάνει τόσο εύκολο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Αποστόλη και Ευτυχία

Όταν θα φτάσει η στιγμή των υπογραφών, η Αρετή δε θα υπογράψει. Μάλιστα, θα κάνει ξεκάθαρο στον σύζυγό της πως δε θα τον αφήσει τόσο εύκολα. Θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Ο Στάθης θα πιεστεί για ακόμη μια φορά. Πώς να της εξηγήσει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί της; Στο πλευρό της η Αρετή έχει και τον Στέφανο, ο οποίος θα γυρίσει πλάτη στον πατέρα του. Όλα αυτά, μέχρι να ανακαλύψει κι εκείνος την αλήθεια… Οι Καπερνάροι είναι υπό διάλυση και η Αρετή εθελοτυφλεί.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *