Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του Στέφανου

Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του ΣτέφανουΟι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Στέφανος συλλαμβάνεται .

Ο Λαινάς είναι αποφασισμένος να βρει και να συλλάβει τον Στέφανο. Γι’ αυτό δημιουργεί μια ασυνήθιστη «συμμαχία» ώστε να παγιδεύσει τον εγκληματία Κι ενώ βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα, ο αστυνόμος παίρ­νει τελικά τη σωστή απόφαση, αφού καταφέρνει και συλλαμβάνει τον Στέφανο. Εκείνος αρχικό αντιστέκεται, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να ξεφύγει. Ο Δημήτρης τον οδηγεί στη φυλακή, ενώ η είδηση της σύλλη­ψής του προκαλεί ανακούφιση σε όλους. Στη συνέχεια, ο Στέφανος αρνείται να μιλήσει σε οηοιονδήποτε άλλον, εκτός από την Αθηνά.

Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του Στέφανου

 

Ανακοι­νώνει στον Δημήτρη πως δέχεται να ομολογήσει τα πάντα με τον όρο να πηγαίνει η Αθηνά και να τον βλέπει κάθε μέρα. Τα παράλογα και εξω­φρενικά αιτήματα του άντρα προκαλούν απελπισία στη γυναίκα, π οποία δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, η Ιω­άννα επισκέπτεται την κόρη της τη Χρυσάνθη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχουν μια αποκαλυπτική συζήτηση Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο κτηνοτρόφος Πετρίδης αμέσως μετά την κατάθεσή του στην Εισαγγελία, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Όταν η Αλίκη μαθαίνει τι έχει συμβεί. σοκάρεται και είναι σίγουρη πως πίσω από αυτό κρύβονται οι άνθρωποι του εργοστασίου. Οι ώρες περνούν και ένας απελπισμέ­νος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου.

Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του Στέφανου

Τα πράγματα έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη, όταν η Αλίκη μπαίνει μπρο­στά προσπαθώντας να τον σταματήσει. Υστερα από αυτά τα γεγονότα, ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι τελικά κάνουν πίσω και διστάζουν να μιλήσουν.

Η Αλεξάνδρα βρίσκει επιτέ­λους τη δύναμη να συναντήσει από κοντά τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον γιο της. Έτσι, επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή αποφασισμένη πια να πάρει την εκδίκησή της για τον θάνατο του Φίλιππου.

Παράλ­ληλα. ένα πρόσωπο από το πα­ρελθόν αναστατώνει τη ζωή της Ελένης. Συγκεκριμένα, η τελευταία σοκάρεται όταν βλέ­πει ξαφνικά μπροστά της τον πατέρα της, τον Νίκο. 0 τελευταίος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδί και τώρα η Ελένη δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες Spoiler: Το καινούργιο που μας φέρνει η επόμενη εβδομάδα;

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος και η Σοφία βρί­σκονται μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς όλα μαρτυρούν ότι ο Διονύσης δεν είναι αυτός που δείχνει.

 

Ήλιος: Η Συμμαχία του Λαινά οδηγεί στην σύλληψη του Στέφανου

Από την άλλη, τα καλά νέα για την πορεία της υγείας του Χάρη σκορπίζουν μεγάλη χαρά στη Λήδα και στον Νικήτα. Η γυναίκα προτείνει στον αγαπημένο της κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους στο μέλλον, ενώ λίγο μετά ο Νι­κήτας τής έχει μία έκπληξη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σύμφωνα με το MyTV , ο κίνδυνος για την Αλίκη δεν δείχνει να έχει εκλείψει. Ένας εργάτης από το εργο­στάσιο την παρακολουθεί. Την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης οργανώ­νει μία επικίνδυνη αποστολή βασισμένος σε στοιχεία που έχει δώσει ο Στέφανος.

Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν τα στοιχεία είναι σωστά ή αν πρόκειται για μία ακόμη καλοστημένη παγίδα. Εν τω μεταξύ, η Αλί­κη μαθαίνει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθε­σης του εργοστασίου…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *