Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Σασμός: Η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες , καθώς η Καλλιόπη διασύρει τον Αντώνη , λέγοντας πως κάνει πλάτες στον γιο της αγαπητικιάς του!

Μόλις η Καλλιόπη βλέπει τον Αστέρη αγκαλιά με την Αργυρώ, παθαίνει σοκ και βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, ώστε να μη χάσει τον έλεγχο και κάνει κάτι που θα μετανιώσει. Στο μεταξύ, οι έρευνες για το φόνο του Στεφανή έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας, που ρίχνει το φταίξιμο στον Πέτρο. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που ψάχνει ο Αντώνης.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου και καταλαβαίνει πως κάτι έχει αλλάξει και πρέπει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Άγγελος ακούει κατά λάθος από τον Παντελή κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, κάτι που η καπετάνισσα δεν θέλει ούτε να ακούσει.

Σασμός: Η Αργυρώ κι η Μαρίνα εγκαταλείπουν την Κρήτη

Η Καλλιόπη σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εισβάλλει στο σπίτι του Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Σταματάκη δεν μπορεί να δεχτεί αυτόν τον δεσμό και φυσικά δεν μπορεί να κάνει Σασμό, ούτε να καλωσορίσει μία Βρουλάκη στην οικογένεια της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Στο σπίτι των Μπουραντάδων γιορτάζουν τους αρραβώνες του Άγη

Και ενώ ο έλεγχος κινδυνεύει να χαθεί, ο Αστέρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ζήτα επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της. Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό και όλοι καταλαβαίνουν ότι τόσο καιρό δεν είχαν πάρει είδηση τι συνέβαινε κάτω από τη μύτη τους. Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμα μία φορά και η ίδια βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα: Να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει από τον Διονύση και τα δολοφονικά του σχέδια;

Σασμός: «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Παράλληλα, ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή. Για να ξεκαθαρίσει όμως τα πάντα μέσα του, χρειάζεται ακόμα μερικές πληροφορίες. Καλεί λοιπόν την Αργυρώ και τον Πέτρο στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Όσα αποκαλύπτονται θέτουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση.

Η αρχή του τέλους

Η αποκάλυψη του ψεύτικου άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Ο Αντώνης αρχίζει να κάνει άλλες σκέψεις. Η Μαρίνα σοκάρεται, γιατί ξέρει ότι τώρα θα έρθει σε αντιπαράθεση και με τον Αντώνη. Η Αργυρώ φοβάται μήπως ο αδελφός της βρεθεί μπλεγμένος, ενώ και ο Πέτρος για πρώτη φορά νιώθει εγκλωβισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

 

Όταν όμως η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Βρουλάκης δεν είχε άλλοθι την ώρα του φόνου του Στεφανή, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό: μέσα της ξέρει ότι ίσως έτσι γλιτώσει τον Μαθιό από την φυλακή και τον Αστέρη από τα χέρια της Αργυρώς. Η Καλλιόπη κατηγορεί τον Αντώνη πως τόσο καιρό έκανε πλάτες στον Πέτρο και ο Αντώνης γίνεται έξαλλος.Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με το ψέμα της Αργυρώς και πηγαίνει να τη βρει. Το ζευγάρι συγκρούεται έντονα και το ψέμα αυτό ίσως σταθεί ικανό να τους διαλύσει. Το όνειρο για μία κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>>ΕΔΩ

Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *