Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της ΑντιγόνηςΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης.

Η Αντιγόνη δεν είναι ερωτευμένη με το Δούκα απλά διψά για εκδίκηση κατά της Μυρσίνης. Για αυτό και την έχουμε δει να κάνει τόσο έντονες ερωτήσεις και να ρωτά συνεχώς τον Δούκα διάφορα πράγματα για την οικογένειά του. H παρουσία της κρύβει μεγάλα και σκοτεινά μυστικά, που στόχο έχουν να βλάψουν την ξακουστή οικογένεια του κάμπου και κυρίως τη Μυρσίνη, για την οποία τρέφει μίσος από το παρελθόν. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, της οποίας το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται καθώς τα επεισόδια θα προχωράνε.

Η οικογένεια της Μυρσίνης ήταν μεγαλοαστική με οικονομική άνεση και αξιόλογες γνωριμίες και της Αντιγόνης μόλις ξεκινούσε να κάνει περιουσία. Ομως η οικονομική παρακμή της οικογένειάς Κομνηνού (το πατρικό όνομα της Μυρσίνης) που ξεκίνησε κάπου εκεί που άρχισε και ο πόλεμος, την οδήγησε στο να «τακιμιάσει» με τον εχθρό προκειμένου να επιβιώσει. Τότε κανείς δεν λογάριαζε φιλίες και στενούς δεσμούς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την προδοσία και την εκτέλεση του πατέρα της Αντιγόνης, αλλά και την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Μια κατάσταση που ποτέ η μητέρα της δεν ξεπέρασε, παρόλο που διατηρούσε δεσμό με τον Σέργιο Σεβαστό τον πρεσβύτερο, ο οποίος και τους βοήθησε να ορθοποδήσουν. Λίγο πριν πεθάνει η μητέρα της, η Αντιγόνη μαθαίνει την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό της με τον μεγάλο Σεβαστό και το πόσο πληγωμένη ένιωθε από αυτόν, αλλά και για το πώς οδηγήθηκε στον θάνατο ο πατέρας της. Ετσι τα χρόνια πέρασαν με την Αντιγόνη να σχεδιάζει βήμα-βήμα τα σατανικά σχέδιά της προκειμένου να εκδικηθεί κυρίως τη Μυρσίνη και κατ’ επέκταση και τον Δούκα, επειδή οι οικογένειές τους διέλυσαν την δική της!

Όπως ήδη έχουμε δει, ο Ακύλας ήταν ο πρώτος που γνώριζε για την κρυφή σχέση Δούκα-Αντιγόνης, όταν είχε βάλει να παρακολουθούν τους Σεβαστούς προκειμένου να βρει ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Μόλις πήρε στα χέρια του τις φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού χαμογέλασε σαρδόνια και στη συνέχεια κράτησε τα στιγμιότυπα για… μελλοντική χρήση! Και αυτή η στιγμή δεν αργεί να φτάσει!

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9

Η Μυρσίνη θα δει το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα και θα βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση χάνοντας όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. O Δούκας θα συνεχίσει να ζει με την Αντιγόνη τον παράνομο ερωτά του ώσπου θα ανακαλύψει τα σκοτεινά της κίνητρα.

Το πως θα το ανακαλύψει θα σας πούμε σε λίγες μέρες. Αλλά η αντίδραση του θα είναι πολύ έξυπνη καθώς ξέρουμε πολύ καλά πως ο Δούκας χτυπά την κατάλληλη στιγμή και μια και έξω! Οι εξελίξεις θα είναι τραγικές και θα σας τις πούμε αναλυτικά σε λίγες ημέρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση