Άγριες Μέλισσες – Η Ζωή ουρλιάζει: «Έξω από το σπίτι μου Αιμιλία»

Άγριες Μέλισσες – Η Ζωή ουρλιάζει: «Έξω από το σπίτι μου Αιμιλία»Οι δύο αδελφές πιάνονται στα χέρια. Η Ζωή και η Αιμιλία έχουν έναν έντονο καυγά στις Άγριες Μέλισσες, με την οικογένεια Μεγαρίτη να διχάζεται. Η Ζωή, μετά την συνάντησή της με τον Κωνσταντή, επιστρέφει στο σπίτι διαλυμένη.

Ο Κωνσταντής της ανακοινώνει πως δε θέλει να είναι άλλο μαζί της, πως είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω, πως η ιστορία τους πρέπει να τελειώσει. Η Ζωή, αν και δείχνει ψύχραιμη, μέσα της υποφέρει.

Νιώθει πως χάνει το μοναδικό της στήριγμα, τον σύμμαχό της στη ζωή. Μένει ολομόναχη, πλάι στον Ακύλα, ο οποίος της εκφράζει τα μελλοντικά του σχέδια να γίνει “βασιλιάς”. Φυσικά, η Ζωή τον απομακρύνει…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα; Και γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα η Καλλιόπη;

Ο καυγάς με την Αιμιλία

Η Ζωή κλαίει στο δωμάτιό της, με την Αιμιλία να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, στις Άγριες Μέλισσες. Της φωνάζει πως είναι αχάριστη, πως τα έχει όλα, πως δε της λείπει τίποτα. Εκείνη λυγίζει, της τονίζει πως δεν είναι ευτυχισμένη και πως η μοναδική της αδελφή αρνείται να το δει.

Η Αιμιλία κρατάει τη δική της στάση, κατηγορώντας την αδελφή της για την εξωσυζυγική της σχέση. Τότε, η Ζωή σηκώνεται και της φωνάζει να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι! Παρόλο που η Αιμιλία της αναφέρει πως αν φύγει θα διαλυθούν όλα, η Ζωή δεν αλλάζει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Έχω στοιχεία που σε στέλνουν ισόβια»

Τότε, η Αιμιλία πηγαίνει στον Ακύλα και του ανακοινώνει πως η σύζυγός του την πέταξε έξω. Η οικογένεια διχάζεται, με τον Ακύλα να παίρνει θέση. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αιμιλία και δε διστάζει να της το δείξει. Κάνει τα πάντα για να μείνει στο σπίτι και βάζει όρια στην Ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *