Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήριΣασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές, καθώς Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι. Ο Παπάς της προτείνει Σασμό…

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως η γυναίκα που αγαπά o Αστέρης είναι η Αργυρώ και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν είναι καταιγιστικές. Τη στιγμή που ο παπάς της προτείνει να κάνει Σασμό με τους Βρουλάκηδες,
κάποιος καταγγέλλει τον Πετρή πώς είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ από πολύ νωρίς αντιλήφθηκαν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αντέξουν και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια για να καταφέρουν να είναι μαζί. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι για τη στιγμή που η Καλλιόπη Θα μάθει την κρυφή σχέση τους, καθώς ξέρουν πως η αντίδραση της θα είναι ακραία και πως δύσκολα θα δεχτεί να μπει μία Βρουλάκη στη ζωή τους. Αυτό, δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήριΓια να φτάσουμε, όμως, ως εκεί θα γίνουν μία σειρά από γεγονότα. Αρχικά, στα επόμενα επεισόδια, το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών δείχνει να μικραίνει, αφού και ο Μαθιός έχει αποδεχθεί, με τον δικό του τρόπο, βέβαια, τη σχέση του αδελφού του με την Αργυρώ. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά. Ύστερα από τόσο αίμα και τόσα φονικά πιστεύει πως έφτασε πια η ώρα για τον Σασμό.

Διαβάστε Επίσης  Τι Θα Γίνει Τελικά Με Στέλλα Και Γεράσιμο;

 

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήριΘέλει να προσπαθεί να τους πείσει να δεχτούν να σταματήσει η έχθρα ανάμεσα τους, αν και θα είναι δύσκολο να διαγράψουν όλα τα χρόνια του μίσους. Όσο, όμως, ο παπα-Μιχάλης προλειαίνει το έδαφος για τον Σασμό ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, η Θοδώρα ετοιμάζεται να ρίξει τη δική της…βόμβα.

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήριΚατηγορεί και επίσημα τον Πετρή ως τον φονιά του Στεφανή, και ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος. Ο αστυνόμος δεν αποκαλύπτει τίποτα για αυτή την καταγγελία στη Μαρίνα, αν και ανοίγει ξανά κρυφά την υπόθεση. Η Μαρίνα, όμως, αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό. Τότε, όμως, βλέπει την παράξενη στάση του και ανησυχεί. Ο Αντώνης θέλει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς, αν αποδειχθούν αληθινά τα λόγια της Θοδώρας, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τότε δεν θα μιλάμε για Σασμό, αλλά και πάλι το χωριό τους θα μετράει νεκρούς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Ιωάννα δίνει εντολή ξυλοδαρμού για την Αλίκη

Σασμός: Αυτό το πρόσωπο κλειδί φέρνει τον πολυπόθητο «Σασμό»

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv,Την ίδια ώρα, ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και είναι ανέμελοι.
Μόνο από εκεί θα τους δει μαζί η Καλλιόπη. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγαπά ο γιος της είναι η κόρη του μεγαλύτερου εχθρού της οικογένειας της. Σοκαρισμένη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι.

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας αντιμέτωπος με ένα ένοχο τηλεφώνημα

Είναι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρει αν πρέπει να αφήσει τον Αστέρη να ζήσει τη μεγάλη του αγάπη ή να μπει εμπόδιο σε αυτή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ ,της προτείνει τον Σασμό. Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί είναι πως η αστυνομία ερευνά και πάλι την εμπλοκή του Πετρή στον φόνο του Στεφανή και το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση