Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο καταιγιστικές είναι οι νέες εξελίξεις! Η δημοφιλής σειρά του ANT1 έχει συνεχώς ανατροπές και οι ήρωες βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν δραστικά… Τί σχέση θα αποκτήσουν ο Δούκας και ο Λάμπρος στη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας, όσο περνά ο καιρός δεν θυμίζει τον παλιό σκληρό εαυτό του. Όλοι βλέπετε τον έχουνε εγκαταλείψει. Νιώθει τύψεις για όσα έχει κάνει και προσπαθεί να βρει στηρίγματα. Βλέποντας ξανά το Λάμπρο στο Διαφάνι, ο Δούκας θυμάται τι κακό έχει κάνει στην οικογένεια του αδελφού του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τέλος του Φαρμάκη έρχεται με…

Ψάχνει τρόπο να έρθει κοντά στον ανιψιό του, προσπαθώντας να βρει να τρόπο να τον βοηθήσει. Παράλληλα, μαθαίνει για τις φοβίες του ανιψιού του με το ταγματάρχη Ζάχο Λυκογιάννη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι
Ο Λάμπρος δέχεται τη βοήθεια του Δούκα

Ο Λάμπρος, αρχικά διστάζει, αλλά είναι τόσο ευάλωτος συναισθηματικά πλέον λόγω των όσων του έχουν συμβεί που στη πορεία θα δεχθεί τη βοήθεια του Δούκα.

Ο Λάμπρος ζηλεύει πολύ το Ζάχο Λυκογιάννη, καθώς θεωρεί ότι ο τελευταίος μπορεί να του «κλέψει» τη μοναδική του αγάπη την Ελένη.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη αψηφά τα παιδιά της, προκαλεί μεγάλο κακό και το Διαφάνι διαλύεται!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι

Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Λάμπρος δέχεται τη βοήθεια που του προσφέρει ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος του υπόσχεται ότι θα φροντίσει να διώξει από το Διαφάνι το Ζάχο. Πράγματι, δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης θα πρέπει να εγκαταλείψει το Διαφάνι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *