Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίαςΣασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η ζωή της Αργυρώς βρίσκεται σε κίνδυνο και τα παιχνίδια που της παίζει η μοίρα είναι πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού τηλεόραση στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η μαχαιριά του αδερφού της από τα χέρια του αστέρι του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν άλλον την διαλύει. Παρότι ο Αστέρης μέσα από τη φυλακή της εξηγεί πως ήταν ατύχημα και δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό της η Αργυρώ είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθημερινά. Επισκέπτεται τον τάφο του Πέτρου με τις τύψεις και τις ενοχές να τη βασανίζουν: Εγώ φταίω που πέθανε σαν έμενα μακριά από τον Αστέρη όπως μου είπες τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κίνδυνος Να Χάσει Ο Λυκούργος Την Εγγονή Του

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Εγώ έπρεπε να ήμουν κάτω από το χώμα όχι εσύ λέει κοιτώντας το μνήμα του αδερφού της. Με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν μην αντέχοντας άλλο μία μέρα ενώ κάθεται στην κουζίνα του σπιτιού της παίρνει ένα μαχαίρι και κόβει τις φλέβες της. Η μητέρα της που φτάνει εκεί την βλέπει μέσα σε μία λίμνη αίματος και πηγαίνοντας στο μέρος της βλέπει πως δεν αναπνέει. Ο πανικός την κυριεύει και ουρλιάζει για βοήθεια. θα καταφέρει άραγε η Μαρίνα να σώσει την Αργυρώ ή είναι πάρα πολύ αργά;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στάθης ερωτεύεται την Εύα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *