Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι εγγονός της

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι εγγονός τηςΈνας συγκλονιστικός διάλογος, γεμάτος σοκαριστικές αποκαλύψεις, έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος θα έρθουν πολύ κοντά στη σειρά Σασμός, με την αγαπημένη μας ηρωίδα να λυγίζει. Θέλει να ομολογήσει την αλήθεια, θέλει να πει στον Άγγελο όλα όσα γνωρίζει για τον πατέρα του.

 

Η Καλλιόπη έχει ανοίξει την καρδιά της, αποκαλύπτοντας όσα τη συμφέρουν. Προσεγγίζει τον Άγγελο, μιλώντας του για την Ανθούλα, για το παρελθόν της και για την παράνομη αυτή “εγκυμοσύνη” που σκόρπισε τον πανικό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένα πτώμα στο Κιάρι σπέρνει τον τρόμο

 

Ο Άγγελος την ακούει με προσοχή, δικαιολογεί τις πράξεις της και χαίρεται που βρήκε την οικογένειά του. Αυτό που δεν μαθαίνει ποτέ, είναι η αλήθεια για τον πατέρα του. Μία αλήθεια που θα έρθει μέσα από τους Βρουλάκηδες…

Μία συγκινητική εξομολόγηση

Η Καλλιόπη παλεύει να μη φτάσει όλη η αλήθεια στον γιο της Ανθούλας. Για να τον έχει κοντά της, του γράφει ένα μέρος της περιουσίας της και του ζητάει να μη ψάξει άλλο τα παλιά.

Η αλήθεια, όμως, έρχεται στο φως. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι εγγονός της, τρέχει να του πει την αλήθεια, να τον αγκαλιάσει, να κλάψει μαζί του, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος είναι Βρουλάκης, με την Μαρίνα να πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

 

Η απιστία του συζύγου της γίνεται γνωστή, όπως επίσης και η βεντέτα που πήρε στο πέρασμά της πολλές ψυχές ανθρώπων πονεμένων. Μία ιστορία αίματος, με συνδετικό κρίκο τον Άγγελο… Βρουλάκη!

Μία συγκινητική εξομολόγηση έρχεται, για να καθηλώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *