Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η πιο τραγική φιγούρα στο φινάλε της σειράς

Το φινάλε πλησιάζει για το Μαύρο Ρόδο. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα χαμογελάσουν, γεμάτοι από ευτυχία. Άλλοι, θα βυθιστούν στο απόλυτο κενό. Μία μάνα θα κλάψει πολύ για το παιδί της και θα αποτελέσει την πιο τραγική φιγούρα της σειράς. Ποια είναι αυτή;

Ο λόγος για την Ευτυχία, τη μητέρα του Γεράσιμου. Ο Γεράσιμος έχει χάσει το μυαλό του και το μόνο που σκέφτεται, είναι το πως θα πάρει την Ελισάβετ μακριά από το μοναστήρι, για να ζήσουν μαζί. Εκείνη, φυσικά, αρνείται την οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 20, 21, 22

Μια μέρα, ο Γεράσιμος αντικρίζει από μακριά τον Πέτρο και την Ελισάβετ να αγκαλιάζονται. Τότε «ξυπνάει» και συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή δεν τον αγάπησε ποτέ. Επομένως, μία είναι η λύση: Να βάλει τέλος στη ζωή του, να λυτρωθεί από αυτόν τον απωθημένο έρωτα.

Η αυτοκτονία του θα σκάσει σαν βόμβα στη Γερακιανή. Η Ευτυχία θα αντικρίσει το παιδί της νεκρό και θα τρελαθεί! Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζήσουν μαζί, θα παντρευτούν και θα είναι ευτυχισμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Σε τραγική κατάσταση η γιαγιά Ειρήνη

Πίσω θα μένει η Ευτυχία, η γυναίκα που έθαψε τον γιο της κι έκτοτε δε δίνει τίποτε χαρά στη ζωή της, στο φινάλε της σειράς Μαύρο Ρόδο. Οι επόμενες σκηνές, κόβουν την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *