Η Γη Της Ελιάς: Η Βεντέτα Συνεχίζεται – Η Χάιδω Πιστεύει Τον Νικόλα

Η Γη Της Ελιάς: Η Βεντέτα Συνεχίζεται – Η Χάιδω Πιστεύει Τον ΝικόλαΗ Γη Της Ελιάς: Η Βεντέτα Συνεχίζεται – Η Χάιδω Πιστεύει Τον Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Η είδηση της δολοφονίας σκάει σαν βόμβα. Όλοι μένουν άφωνοι με το παρελθόν της Στέλλας. Ο Νικόλας ομολογεί τη σχέση τους και η Χάιδω βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η βεντέτα συνεχίζεται – Η Χάιδω πιστεύει τον Νικόλα

Ο Νικόλας οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Περνάει από ανακρίσεις, μέχρι να αποφασιστεί η φυλάκισή του. Οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου, καταρρακωμένος. Φωνάζει πως ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο.

Την Στέλλα την αγαπούσε πολύ. Ήταν πεπεισμένος πως το παιδί αυτό ήταν δικό του και όχι του Μάνου. Οι εφιάλτες επιστρέφουν ξανά. Ο Νικόλας φωνάζει πως δεν είναι δολοφόνος. Λίγοι τον πιστεύουν…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου

Ο Φίλιππος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Πώς γίνεται ο κολλητός του να ευθύνεται για τον θάνατο της αδελφής του; Ο ίδιος καταρρέει και προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην μητέρα του, για ακόμη μια φορά.

Στέφανος και Στάθης αθωώνονται. Όλη η Μάνη θεωρεί πως η παράλογη αυτή βεντέτα, έλαβε επιτέλους τέλος. Ο Λυκούργος παίρνει μία ανάσα ανακούφισης, η Χάιδω, όμως, δεν επαναπαύεται.

Μέσα της είναι σίγουρη πως οι Καπερνάροι φταίνε για όλα. Ο Νικόλας ισχυρίζεται πως είναι αθώος και η Χάιδω τον πιστεύει, στην γη της ελιάς. Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα, όταν η πρωταγωνίστρια πάρει το μέρος του ενόχου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή

Οι Καπερνάροι μπαίνουν ξανά στο στόχαστρό της. Υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτό. Κάτι πολύ σκοτεινό, με την υπογραφή του Στέφανου και του Στάθη…

Στο μεταξύ, πατέρας και γιος προσπαθούν να συνέλθουν, ύστερα από το φρικτό αυτό γεγονός. Νομίζουν πως είναι ελεύθεροι και πως όλα τελείωσαν. Η Χάιδω, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *