H Γη της Ελιάς – Αρετή: «Αποδείχθηκες σκέτη απελπισία»(video)

H Γη της Ελιάς – Αρετή: «Αποδείχθηκες σκέτη απελπισία»(video)H Γη της Ελιάς – Αρετή: «Αποδείχθηκες σκέτη απελπισία»

Συγκλονιστικές αναμένονται οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Η Γη της Ελιάς καθώς μια έντονη σκηνή ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή θα κλονίσει για ακόμα μια φορά τους τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά τη σειρά. Αφορμή για τον συγκεκριμένο καυγά τους είναι η κόρη τους Βασιλική. Για ποιο λόγο οι δύο αυτοί ήρωες έρχονται σε ρήξη ξανά;

Ο Στάθης αγανακτεί με την Αρετή

Μπορεί η Αρετή να δέχθηκε πίσω τον Στάθη στην ζωή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Ιουλία αλλά η ίδια έχει θέσει κάποιους όρους τους οποίους ο Στάθης θα πρέπει να τους τηρεί για να συνεχίσουν να είναι μαζί. Η Αρετή από την αρχή κιόλας της σειράς έδειχνε το σκληρό της πρόσωπο, κυρίως στην κόρη της Βασιλική, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά το ατύχημά της, έχει αγριέψει και άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Μπροστά στο φόβο της, τον πυροβολεί…

Η Γη της Ελιάς έντονος καυγάς Στάθη και Αρετή

Ο Στάθης παρόλο την υπομονή που κάνει για να κρατηθεί η οικογένεια του, στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται να αγανακτεί και να ξεσπά, με την Αρετή φυσικά να μην μένει με σταυρωμένα τα χέρια και να του απαντά.

”Έχεις καταλάβει πόσο αφόρητα βασανιστική έχεις γίνει;”

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό απόσπασμα η βασική αιτία που ο Στάθης της επιτίθεται είναι η Βασιλική. Η ίδια έχει αφοσιωθεί το τελευταίο καιρό στην μητέρα της καθώς χρειάζεται την βοήθεια της αφού παραμένει ακόμα στο αναπηρικό καροτσάκι. Η Αρετή δεν χάνει την ευκαιρία να ξεσπάσει οποιαδήποτε στιγμή πάνω της, κάνοντας τον Στάθη έξαλλο!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Τον Αντώνη Και Την Μαρίνα Υποψιάζεται Η Γιαγιά Ειρήνη

Δείτε εδώ την αποκλειστική σκηνή του σημερινού επεισοδίου της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον έντονο διάλογο της Αρετής και του Στάθη.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *