Η τελευταία ώρα επεισόδια 36-37-38-39-40: Ποιός παρακολουθεί την Κάτια;

 τελευταία ώρα επεισόδια 36-37-38-39-40: Ποιός παρακολουθεί την Κάτια;Η τελευταία ώρα επεισόδια 36-37-38-39-40: Ποιός παρακολουθεί την Κάτια;

Οι περιλήψεις τον επεισοδίων 36 έως 40 της καθημερινής σειράς του OPEN Η τελευταία ώρα, που θα προβληθούν από 22 έως 26 Νοεμβρίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36: Ο Ανδρέας έχει αμφιβολίες για τα συναισθήματα της Μαρίνας. Η Κική τα κάνει θάλασσα, αυτή τη φορά όμως οι συνέπειες είναι χειρότερες. Η Άσπα αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στη Σίλια. Παράλληλα, Έλλη και Μάρκος βγαίνουν, ενώ εκείνος βλέπει τυχαία κάτι στο μενταγιόν.

 

ΤΡΙΤΗ 23/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37: Η Σίλια ξεφεύγει από τους μπράβους της Άσπας. Η Έλλη, απογοητευμένη από το ραντεβού της με τον Άγγελο, μιλά στη Λουκία. Ο Μάρκος συγκρούεται με τη Ζωή όταν της αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το μενταγιόν, όσο το άλλο του μισό βρίσκεται στα χέρια της Μαρίνας, που ανακαλύπτει σε αυτό μια τρομακτική δύναμη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακή

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38: Η Κάτια συγκρούεται με τον Μάρκο και βλέπει το μενταγιόν. Ο Αντρέας καταστρώνει σχέδιο για να συναντήσει τη Μαρίνα. Η Άσπα, αμείλικτη απέναντι στη Σίλια, λέει στους μπράβους να εξαφανίσουν τη Σύρια που τη βοήθησε. Το σχέδιο του Μάρκου αποκαλύπτεται, ενώ η Κική διαβάζει σοκαριστικά νέα για την υπόθεση της Θεοδώρου.

 

ΠΕΜΠΤΗ 25/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39: Η Έλλη προσπαθεί να ζήσει με τους εφιάλτες της, ενώ η Λουκία είναι πολύ ανήσυχη για την ψυχολογία της κόρης της. Ένα ακόμα άρθρο για το ατύχημα θα κάνει την Κάτια να λυγίσει για πρώτη φορά στη σκέψη να τους ανακαλύψουν. Η συνάντηση Μαρίνας και Ανδρέα φέρνει ένταση που θα τον κάνει να νιώσει μεγάλη πίεση. Στο δείπνο ο Νικόλας φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λουκία, ενώ αργότερα μαθαίνει κάτι που θα τον κάνει να βγει από το συννεφάκι του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πότης: «Από εδώ η Δανάη, η κοπέλα μου»

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40: Η Κάτια αντιμετωπίζει τη Μαρίνα για το σημείωμα, ενώ η Έλλη εκμυστηρεύεται στη Λουκία ότι δεν πρέπει να μιλήσει στην ψυχίατρο όσο ο Ανδρέας βρίσκεται στο γραφείο της τελευταίας ζητώντας της να του αποκαλύψει όσα θα μάθει από την κόρη του. Ταυτόχρονα εμφανίζεται στη Ζωή ένα πρόσωπο από το παρελθόν που προκαλεί ανησυχία στον Μάρκο ενώ η οργή του Νικόλα οδηγεί σε ξεσπάσματα που φέρνουν στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν. Τέλος, η Κάτια σε μία ακόμη απόπειρα να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο, τον παρακολουθεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί την ίδια..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *