Βασίλης Λεβέντης: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του Μάριου Γεωργιάδη

«Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!», γράφει ο Μάριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα του Βασίλη Λεβέντη.
Με μία συγκινητική ανάρτηση αναφέρθηκε στον πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, ο Μάριος Γεωργιάδης, ευχόμενος να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης με αφορμή τα γενέθλιά του και θέλοντας να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν ευχές, σημείωσε ότι τον συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Υποκλοπές: Με ποιους τρόπους ενδέχεται κάποιος να παρακολουθεί το κινητό μας

«Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του:

«Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!»

Διαβάστε Επίσης  Συνεχίζει να "κουνάει" στον Κορινθιακό - Πάνω από 15 δονήσεις τη νύχτα - Μικροσεισμοί και σε Καλάβρυτα -Ναύπακτο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *