Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Νομίζει Ότι Ο Εραστής Της Ζωής Είναι Ο Δούκας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Νομίζει Ότι Ο Εραστής Της Ζωής Είναι Ο ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Νομίζει Ότι Ο Εραστής Της Ζωής Είναι Ο Δούκας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το μυστικό αυτό δε μένει για πάντα κρυφό. Ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η Ζωή έχει εραστή και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και ο Δούκας βρίσκονται στο επίκεντρο στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Ακύλας γνωρίζει πως είναι Σεβαστός αυτός που έκλεψε την καρδιά της αγαπημένης του, αλλά δεν είναι σίγουρος για το ποιος Σεβαστός είναι!

  Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας νομίζει ότι ο εραστής της Ζωής είναι ο Δούκας

Οι έρευνες ξεκινούν, αλλά όλα δείχνουν πως ο Δούκας είναι αυτός που έκλεψε την καρδιά της αγαπημένης του. Ο Ακύλας κατευθύνεται με οδηγό τη λογική, πεπεισμένος πως η γυναίκα του δε θα έκανε ποτέ κάτι με έναν κατά πολύ μικρότερό της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πεθαίνει στα χέρια της Αλεξάνδρας

Ο πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Ο Ακύλας και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, με την Ζωή να παλεύει να καλύψει το μεγάλο της αυτό μυστικό.

Ο Ακύλας δε μπορεί να σκοτώσει τον Δούκα, καθώς τον χρειάζεται για τα έργα του. Για τον Κωνσταντή, όμως, δεν έχει περιορισμούς. Η Ζωή τρέμει στην ιδέα πως ο σύζυγός της θα βλάψει τον αγαπημένο της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής διψασμένος για εκδίκηση καταστρώνει το σχέδιό του

Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά. Ο Δούκας δεν έχει ιδέα. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει την Μυρσίνη, αλλά και την Αντιγόνη που τον πολιορκεί, δίχως έλεος. Ο Ακύλας τον κυνηγάει, με τα εκδικητικά του σχέδια να μπαίνουν σε εφαρμογή. Καμία συμμαχία. Όλοι εχθροί όλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *