ALPHA – Σκαραβαίος: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

 

ALPHA – Σκαραβαίος: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

ALPHA – Σκαραβαίος: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

 

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγο καιρό o Σκαραβαίος, μια αστυνομική σειρά μυστηρίου που θα προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHΑ και ήδη από το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να συνεπάρει το κοινό.

Το σενάριο να είναι γραμμένο από την Ευτυχία Γιαννάκη, η σειρά είναι σε σκηνοθεσία του Σταύρου Στάγκου και πρωταγωνιστής είναι ο Γιάννης Τσορτέκης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση του καναλιού, «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime.

Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Υποθέσεις που σοκάρουν – Ψάχνοντας την αλήθεια θα έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εισαγγελέας ήρθε να ρίξει φως στον θάνατο του Νικηφόρου

 

 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Σκαραβαίου στον ALPHA

Μια γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει.

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία που είναι ανοιχτή εδώ και δυο μήνες συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πως θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο. Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *