Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σάββας Και Κωνσταντίνος Πιάνονται Στα Χέρια Για Την Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σάββας Και Κωνσταντίνος Πιάνονται Στα Χέρια Για Την ΙσμήνηΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Σάββας και ο Κωνσταντίνος πιάνονται στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, στην γη της ελιάς. Ο Κωνσταντίνος, φανερά εντυπωσιασμένος από την Ισμήνη, κάνει τα πάντα για να βρίσκεται δίπλα της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σάββας και Κωνσταντίνος πιάνονται στα χέρια για την Ισμήνη

Την ίδια στιγμή, ο Σάββας επιστρέφει στην Ελλάδα, ζητώντας να πάρει πίσω το παιδί του. Μία συγκλονιστική απαγωγή θα σκορπίσει τον τρόμο στη Μάνη. Το μωρό της Ισμήνης αγνοείται, με τους απαγωγείς να ζητούν τρελά ποσά, ως λύτρα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα πέφτει θύμα εκβιασμού από τον Χρηστίδη

Η νεαρή ηρωίδα καταρρέει. Θεωρεί πως πίσω από αυτό κρύβεται ο πρώην σύζυγός της. Βέβαια, ο Σάββας έρχεται στην Ελλάδα, κατηγορώντας εκείνη για το κακό που συνέβη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται δίπλα της και κάνει τα πάντα για να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της.

Τα λύτρα είναι πολλά. Η Ισμήνη αδυνατεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει από όλους βοήθεια. Οι απαγωγείς της στέλνουν μία φωτογραφία με το μωρό, με την ίδια να καταρρέει. Ο Κωνσταντίνος βάζει τον Δημήτρη να ψάξει παντού, όσο παλεύει να μαζέψει τα χρήματα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της μικρής Αγγελικής στην δεύτερη σεζόν

Ο Κωνσταντίνος υπόσχεται στην Ισμήνη να συγκεντρώσει εκείνος το ποσό, με αποτέλεσμα ο Σάββας να εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Ζηλεύει τρελά τον άντρα αυτόν και δε τον θέλει δίπλα στην σύζυγό του.

Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει. Ο Κωνσταντίνος και ο Σάββας αρπάζονται, η Ισμήνη βρίσκεται στη μέση και το παιδί αγνοείται. Όλοι έχουν βγει εκτός εαυτού. Ο Λυκούργος παλεύει να κρατηθεί δυνατός, ενώ η Ισμήνη καλείται να αντιμετωπίσει τους απαγωγείς του παιδιού της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *