Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας και κάνει τεστ DNA

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας και κάνει τεστ DNAΣασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας στη σειρά Σασμός, με σκοπό να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην αλήθεια. Θέλει να κάνει τεστ DNA για να αποδειχθεί κι επίσημα πως η γυναίκα αυτή ήταν η μητέρα του.

  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας και κάνει τεστ DNA

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του έρχονται σταδιακά στο φως. Είναι πεπεισμένος πως η γυναίκα αυτή πέρασε πολύ άσχημα. Η Καλλιόπη, ο άνθρωπος που της κατέστρεψε τη ζωή, με σκοπό να σώσει την τιμή της οικογένειας, έχει δώσει όρκο σιωπής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Eκανες την ανήξερη, έμπλεξες μέχρι και μαζί μου που είμαι αστυνομικός

Σασμός: ο Άγγελος αναγκάζει την Καλλιόπη να ομολογήσει

Η Άννα δέχεται με χαρά να βοηθήσει τον νεαρό, όπως και η Άσπα. Ένα κουβάρι μυστικών ξετυλίγεται σταδιακά, με τον Άγγελο να μαθαίνει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια. Μία βεντέτα που στιγμάτισε…

Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας, θέλοντας να έρθει επιτέλους ο πολυπόθητος Σασμός. Το μόνο που δεν ξέρει είναι πως η διαδικασία αυτή θα φέρει καυγάδες και όχι συμφιλίωση.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας και κάνει τεστ DNAΦυσικά, αντίθετη στην κίνηση αυτή θα είναι η Καλλιόπη. Δε θέλει να ανοίξει ο τάφος, ούτε η ιστορία αυτή. Ο παπά Μιχάλης ζητάει από τον Άγγελο να μη σκαλίζει τα παλιά, καθώς ο μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς - Τρίτη: Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα

Ο Άγγελος δεν ακούει κανέναν. Ήρθε στην Κρήτη για να μείνει. Γνωρίζει τα αδέλφια του, τον Πέτρο και την Αργυρώ, οι οποίοι δυσκολεύονται μεν, αλλά στο τέλος τον αγκαλιάζουν σφιχτά.

Η Μαρίνα προσπαθεί να συνέλθει, ενώ η γιαγιά Ειρήνη, βαθιά συγκινημένη, υποδέχεται τον εγγονό της στην οικογένεια. Όλα αυτά, όταν το τεστ DNA βγαίνει θετικό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *