Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Αυτή θα είναι η η μεταξύ τους σχέση Αρετής και Βασιλικής που δύσκολά εως αδύνατο να αλλάξει

  • ΕΜ! Τι περίμενε και αυτή; Να κάνει ότι γουστάρει και μετά τα πράγματα να διορθώνονται;

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Η Γη της Ελιάς» στο Mega και ακόμα μια φορά η Βασιλική και η Αρετή θα μας απασχολήσουν με το μέλλον της σχέση τους.

Θα μπορέσουν μητέρα και κόρη να είναι μαζί, ή όσα τους χωρίζουν θα βρίσκονται πάντα εμπόδιο σε αυτή τη σχέση;

 

Η σχέση Βασιλικής – Αρετής

Και ενώ στη δίκη του διαζυγίου του Στάθη και της Αρετής, η Βασιλική είναι υπέρ του πατέρα της, η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια της η κόρη, την απαρνείται εντελώς και έτσι και πάλι περνά στην αντεπίθεση, ξεσπώντας στη Βασιλική, με σκληρές εκφράσεις το θυμό και την αγανάκτηση της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θα φτύσεις αίμα, Μυρτάλη»

Και ενώ οι συγκρούσεις συνεχίζονται, οι ισορροπίες στην Αρεόπολη αλλάζουν και έτσι θα δούμε την Αρετή και τον Στέφανο να βρίσκονται στο πλευρό της Βασιλικής, καθώς σπεύδουν στο νοσοκομείο, μετά το ατύχημα που είχε ο Φίλιππος και η μικρή Στέλλα.

Για να συμπαρασταθούν στη Βασιλική που είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όμως όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή το κορίτσι βαθιά πληγωμένο από την μέχρι τώρα στάση τους, τους απομακρύνει και μητέρα και αδερφός συνειδητοποιούν πόσο κακό έχουν κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δυσάρεστη εξέλιξη για την Πένη και τον Μπουκουράν

Η Ιφιγένεια Τζόλα, που υποδύεται τη Βασιλική στη Γη της Ελιάς, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» και την Μαρία Παπαϊωάννου, είπε για το μέλλον της με την Αρετή: «Πιστεύω πως η σχέση της Βασιλικής με τη μητέρα της δύσκολα θα αλλάξει.

Αν και υπάρχουν στιγμές που μάνα και κόρη έρχονται πιο κοντά, αυτές δεν κρατούν για πολύ. Σύμφωνα με το Youfly.com, η Αρετή είναι μια γυναίκα που έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα της Βασιλικής και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να της είναι δύσκολο να αναθεωρήσει κάποια πράγματα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *