“Δεν ήμουν ο εαυτός μου, είχα πάρει ναρκωτικά”

“Δεν ήμουν ο εαυτός μου, είχα πάρει ναρκωτικά”

Δύο ημέρες έμεινε κρυμμένος ο 39χρονος βαφτισιμιός που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στο Βόλο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Αν και ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με δικό του πρόσωπο και ομολόγησε το έγκλημα, δεν παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ. Η ομολογία αυτή έγινε σχεδόν δύο ημέρες μετά την αποτρόπαια πράξη, όταν δηλαδή έγινε γνωστή η εξαφάνιση της άτυχης 75χρονης από τους οικείους της. Ωστόσο, ο δράστης ίδιος στη συνέχεια έγινε άφαντος και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Όμως το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου, ο ίδιος παραδόθηκε αυτοβούλως στις τοπικές αρχές, δίνοντας ένα τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ για τη σύλληψή του.

Διαβάστε Επίσης  Αττική: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη

Η τοπική κοινωνία είναι ακόμα μουδιασμένη με την δολοφονία της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Ιωνία, καθώς από την πρώτη στιγμή όσοι γνώριζαν την ίδια, είχαν υποψιαστεί τον βαφτισιμιό της.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας πήγε με δίκυκλο στην αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Είπε ότι κρυβόταν σε σπίτι γύρω από το Βόλο. Αμέσως ακολούθησε και η σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου, είχα πάρει ναρκωτικά», φέρεται να είπε ο δράστης στην αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος επισκέφθηκε τη νονά του και της ζήτησε 2.000 ευρώ. Εκείνη αρνήθηκε να του δώσει αυτό το ποσό και εκείνος τη σκότωσε με 42 μαχαιριές. Εν τω μεταξύ, στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (19/2/2024 ) στην Αττική

Σήμερα ο 39χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Καζανάκι 8 στη Ν. Ιωνία, ο 39χρονος είχε ομολογήσει στη σύζυγό του με την οποία μίλησε τηλεφωνικά ότι ήταν ο δράστης του φονικού και αναζητούνταν.

Έκτοτε ο 39χρονος που ήταν βαφτισιμιός του θύματος κρυβόταν και παρά τις έρευνες, δεν είχε εντοπιστεί, ώσπου το βράδυ της Δευτέρας πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

πηγή

Τη σκότωσε για 2.000 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *