Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Ο καιρός σήμερα

Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα αναμένονται την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021. Ομίχλες έως το πρωί και προς το βράδυ. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, στα πελάγη και κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις ενώ ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 9 έως 23, στη Στερεά από 8 έως 22, στην Πελοπόννησο από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 24, στις Κυκλάδες από 9 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Τι είπε η διοικήτρια του «Ευαγγελισμός» για τον 19χρονο κατηγορούμενο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 και προς το βράδυ 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματισθούν ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *