Τη σκότωσε για 2.000 ευρώ

Τη σκότωσε για 2.000 ευρώΤη σκότωσε για 2.000 ευρώ

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Νέας Ιωνίας στο Βόλο αλλά και όλο το πανελλήνιο μετά την είδηση της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας, από το πνευματικό της παιδί, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές λόγω του ποινικού μητρώου αφού όπως αναφέρεται και στο magnesianews.gr έχει κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών ουσιών και κλοπές.

Τη σκότωσε για 2.000 ευρώ

Ο δράστης το πρωί της Πέμπτης, επισκέφθηκε την νονά του και της ζήτησε χρήματα. Εκείνη όντας ευκατάστατη, τον είχε στηρίξει στο παρελθόν και τον είχε βοηθήσει με διάφορους τρόπους, ευελπιστώντας ο ίδιος να αλλάξει ρότα, υποστηρίζουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον. Όμως αυτή τη φορά, η 75χρονη γυναίκα, γνωρίζοντας το παρελθόν του και τις συνήθειές του, αρνήθηκε να του δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας

 

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο βαφτισιμιός της, έβγαλε ένα μαχαίρι και την κατακρεούργησε. Σύμφωνα με τις Αρχές, έχει περισσότερες από 20 μαχαιριές στο πρόσωπο και το σώμα της. Ακόμη τραγικό είναι το γεγονός ότι την ώρα του φόνου, στο ίδιο σπίτι βρισκόταν και ο γιος της 75χρονης γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το φόνο της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Της έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, τύλιξε το σώμα της με σεντόνια και ένα πάπλωμα ενώ προηγουμένως της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Την έσυρε μέχρι το ασανσέρ, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και άφησε τη σορό της.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα που αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, δηλώθηκε η εξαφάνισή της από την αδερφή της η οποία έδωσε την πληροφορία ότι την Πέμπτη το πρωί θα πήγαινε μέχρι το σούπερ μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της. Άλλωστε, η αστυνομία, κατά την αρχική της έρευνα, όταν μπήκε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι έλειπαν μόνο τα κλειδιά του σπιτιού της και κανένα άλλο έγγραφο. Ούτε καν κάποιο από τα δύο κινητά που είχε το θύμα. Πάντως, στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν κατάφερε να βρει ο δράστης ή δεν πρόλαβε να ψάξει λόγω της πράξης του.

Διαβάστε Επίσης  Τον Φεβρουάριο η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η αστυνομία αμέσως έστρεψε την έρευνα στο οικείο της περιβάλλον ενώ από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβαλαν στο στόχαστρο τον βαφτισιμιό της. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το δράστη να έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ωστόσο οι Αρχές δεν το επιβεβαιώνουν. Αντιθέτως, όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης φαίνεται πως τηλεφώνησε και παραδέχτηκε την πράξη του και στη συνέχεια έχει εξαφανιστεί με την αστυνομία να ψάχνει να τον εντοπίσει.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία ενώ φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *