Κοροναϊός – «Γεννηματάς» σε Παγώνη για τις νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου – «Δεν πήραμε ράντζα από το Σωτηρία»

Tο σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα στο νοσοκομείο, αναφέρει.

Απάντηση στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχετικά με τις νύχτες του «Αγίου Βαρθολομαίου» στο «Γεννηματάς» έδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη για τα όσα έγιναν χθες βράδυ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». «Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία» επισήμανε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. «Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε Επίσης  Κορονοϊός: Έτσι θα κάνουμε Πάσχα μετά την άρση των μέτρων

 

Συγκεκριμένα η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η κα. Παγώνη σχετικά και με τα δανεικά ράντζα για τα νοσοκομεία, τονίζοντας πως το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα στο νοσοκομείο, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου»

Διαβάστε Επίσης  Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της – “Ιατρικό λάθος η χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα” λέει ο δικηγόρος της

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *