Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38 ,39 ,40

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 36 , 37 , 38 ,39 ,40 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

 

Μόλις χθές επεισόδιο 36 στις 15/11/21

Ο Θάνος λέει στη Μαρία να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν τη Δάφνη. Η Μαρία αρνείται και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Ο Μιχάλης, ανήσυχος, τρέχει στο σπίτι της Λουίζας να μάθει πώς είναι η Κατερίνα. Ο Σπύρος είναι επιθετικός και του ζητάει να φύγει. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να γυρίσει σπίτι με μόνη προϋπόθεση να ελέγχει εκείνη τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά ο Αντώνης αρνείται.

Στο ξενοδοχείο, επικρατεί πανικός γιατί κάποιοι πελάτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω τους να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Ορέστης μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά τον εκβιασμό που έκανε στη μητέρα του. Μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη Λουΐζα ότι σκότωσε τον άντρα της.

 

Μόλις χθές επεισόδιο 37 στις 16/11/21

Το περιστατικό με τη δηλητηρίαση και την αυτοκτονία του παίκτη του καζίνο, έχει επιπτώσεις στις σχέσεις των μελών της οικογένειας. Ο Αντώνης φεύγει από το σπίτι μετά από τσακωμό με τη Δάφνη. Ο Μιχάλης ανησυχεί για τη Λουίζα και ό,τι της συνέβη στο ξενοδοχείο. Η Κορίνα και ο Σταύρος έρχονται πολύ κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει την ημέρα του αρραβώνα της

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 31 , 32 , 33 , 34 , 35

Η Κατερίνα θέλει να δει μόνη της τον Μιχάλη και καταφέρνει να έρθει σ’ επαφή μαζί του. Ο Αχιλλέας συναντιέται με τη Χριστίνα για ακόμα μια φορά τυχαία. Την εμφάνισή του κάνει ο Ρένος, ένας συγκρατούμενος του Μιχάλη που ξέρει όμως πολλά για την αλήθεια της δολοφονίας του Αλέξανδρου.

 

Μόλις χθές επεισόδιο 38 στις 17/11/21

Η αποκάλυψη του Ρένου στον Μιχάλη για τον ιατροδικαστή εξέταση του Αλέξανδρου, του δίνουν ελπίδες ότι θα καταφέρει επιτέλους να αποδείξει την αθωότητά του μετά από τόσα χρόνια, και θα τον φέρουν ξανά κοντά με τη μητέρα του. Η Έλενα, τυφλωμένη απ’ τη ζήλια της, θα προσπαθήσει να τον σαμποτάρει με τη βοήθεια του Σπύρου. Τα νέα όμως θα φτάσουν και στα αυτιά της Λουΐζας μέσα από την Κατερίνα και θα της επαναφέρουν οδυνηρές μνήμες.

Ο Αντώνης αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που θα κάνει τη Δάφνη πολύ χαρούμενη, όχι όμως και τη Χριστίνα την οποία παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει ο Αχιλλέας. Η Νόρα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Σταύρο που είναι απασχολημένος με την Κορίνα. Η Κέλλυ παίρνει απόφαση να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 39
18/11/21

Ο Μιχάλης φτάνει στην Ιταλία και έρχεται αντιμέτωπος με τη δυσάρεστη έκπληξη που του έχει ετοιμάσει ο Σπύρος. Ο ιατροδικαστής, από τον οποίο κρέμεται το μέλλον του και η απόδειξη της αθωότητάς του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί του. Ο Χρήστος μαθαίνει ότι η Κέλλυ κάνει ενέργειες για να φύγει απ’ το νησί και για πρώτη φορά αναλογίζεται την προοπτική να τη χάσει από τη ζωή του για πάντα. Η Κορίνα αποφασίζει να εκδηλώσει τα συναισθήματά της στον Σταύρο και εκείνος υποκύπτει στη γοητεία της, στήνοντας τη Νόρα στο ραντεβού τους. Η Λουίζα, έχοντας πει ψέματα σε όλους, θα βρεθεί κι αυτή στην Ιταλία, εκεί όπου βρίσκεται ο Μιχάλης…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Θα σκοτώσει τελικά ο Νικηφόρος τον Μαθιό;

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 40
19/11/21

Ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη ώστε να φανεί εκείνος ένοχος για τη δωροδοκία του ιατροδικαστή. Ο Μιχάλης και η Λουίζα καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Σαλιτσίνι. Η Έλενα μαθαίνει ότι είναι οι δυο τους στην Ιταλία και ενημερώνει τον Σπύρο. Η Δάφνη, η Κορίνα και η Χριστίνα ανησυχούν για την κατάσταση του Αντώνη, ο οποίος για άλλη μια φορά επισκέπτεται απρόσμενα τη Μαρία. Η στάση του Σταύρου προβληματίζει τη Νόρα, που θέλει να τον διεκδικήσει. Ο Ιάσονας και η Άννα έρχονται πιο κοντά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *