Ήλιος: η Ελπίδα μαθαίνει τον δολοφόνο του Φίλιππου!

Ήλιος: η Ελπίδα μαθαίνει τον δολοφόνο του Φίλιππου!Ήλιος: η Ελπίδα μαθαίνει τον δολοφόνο του Φίλιππου!

Ενώ η μνήμη του Δημήτρη αρχίζει να ξυπνά και ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι η Νάντια έχει τους δικούς της λόγους να τον κρατά κοντά της, ένας παλιός γνώριμος της Ελπίδας της αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Φίλιππο, πυροδοτώντας μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα. Το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV έχει όλο το ρεπορτάζ…

Δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την αλήθεια

H Αλίκη ζητά τη βοήθεια του Στέφανου για να ανακαλύψει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη και μαζί εντοπίζουν ένα μεγάλο ποσό που έχει η Αρετή στην τράπεζα, κάτι που επιβεβαιώνει τις υποψίες τους ότι είναι μπλεγμένη στην υπόθεση. Όντως, αυτή καταλαβαίνει το μέγεθος των πράξεών της όταν δέχεται επίθεση και αποφασίζει να πει στην Αλίκη όλη την αλήθεια.

Στο μεταξύ, ένας κρατούμενος, παλιός γνώριμος της Ελπίδας, της αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για όσα έγιναν τη νύχτα που χάθηκε ο Δημήτρης, αλλά και για το φόνο του Φίλιππου. Αυτή σοκάρεται. Το όνομα του πραγματικού γιου του Μενέλαου βουίζει στα αφτιά της και δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η άκρη του νήματος έχει βρεθεί και ο Δημήτρης σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του, ένας άντρας, ο Νότης, εισβάλλει ξαφνικά στο καταφύγιο της Νάντιας και τον πυροβολεί. Ευτυχώς, ο Δημήτρης βγαίνει αλώβητος, όμως το χτύπημα αυτό «ξυπνά» το μυαλό του, το οποίο αρχίζει να ανακαλεί αποσπασματικά γεγονότα από το παρελθόν του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος Μιλτιάδης; Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Βασιλικής

Έτσι, γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η Νάντια ξέρει περισσότερα για αυτόν από όσα του λέει. Το περίεργο ατύχημα του Νότη στα βράχια, το οποίο τον οδηγεί στον τραγικό θάνατό του, τον βάζει σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες, κι ας προσπαθεί η Νάντια να τον πείσει να ξεχάσει την προηγούμενη ζωή του ώστε να είναι ασφαλής.

Η Ελπίδα στο μικροσκόπιο του ανακριτή

Η Αλίκη συνεχίζει το ψάξιμο για τον Δημήτρη, ενώ η Ελπίδα δέχεται απειλές για να μην αποκαλύψει την αλήθεια που έμαθε… Κι αυτές οι απειλές στρέφονται εναντίον του πιο αγαπημένου της προσώπου, κάτι που την αναγκάζει να κάνει πίσω. Η Αλίκη, αντίθετα, προχωρά αποφασισμένη, όταν μια επίθεση αλλάζει τα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, πασχίζοντας να θυμηθεί όσα περισσότερα μπορεί, ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει. Ενώ η Ελπίδα περνά ώρες αγωνίας προσπαθώντας να καλύψει την εξαφάνιση της Αρετής και το ταξίδι του Ιάσονα, οι εξελίξεις σύντομα την ξεπερνούν. Η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα της Αρετής και ο νέος διοικητής (Σταύρος Ζαλμάς) δεν αργεί να ανακαλύψει ότι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ήταν η Ελπίδα.

Την καλεί, λοιπόν, για ανάκριση, την ώρα που η Αλίκη προσπαθεί να μάθει κάτι από τον Γρηγόρη (Αγησίλαος Μικελάτος), τον άνθρωπο που εντόπισε, όμως αυτός φοβάται για τη ζωή του και δεν της αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης καταφέρνει να πάρει στα χέρια του το λάπτοπ της Νάντιας και διαβάζει στο Διαδίκτυο πως όλον αυτό τον καιρό θεωρείται αγνοούμενος,

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θέλαμε να φάμε την ρουφιάνα της μάνας μου, την Αθηνά!

Ο Νικήτας αποφασίζει να παραδοθεί

Ο Πέτρος και η Λήδα είναι σίγουροι πως πίσω από την επίθεση που δέχτηκε ο Αντώνης κρύβονται οι ίδιοι που θέλουν να βγάλουν τον Νικήτα από τη μέση. Ακολουθεί ένα παρόμοιο χτύπημα στη Λένα και τότε επιβεβαιώνουν τις υποψίες τους πως κάποιος στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα, ώστε να κάνει τον Νικήτα να εμφανιστεί. Το ποτήρι ξεχειλίζει όταν και η ίδια η Λήδα δέχεται μια «επίσκεψη».

Νιώθοντας ότι βάζει τη γυναίκα που αγαπά και την οικογένειά της σε κίνδυνο, ο Νικήτας αποφασίζει να παραδοθεί στους κακοποιούς που τον κυνηγούν και η Λήδα καταρρέει στη σκέψη ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει…

Στο μεταξύ, η Εύα βλέπει τον Ιάσονα και την Ελένη να φιλιούνται, κι αυτός παραδέχεται στον αδελφό του, τον Βασίλη, πως είναι ερωτευμένος και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Μπερδεμένος, αποφασίζει να φύγει για λίγο από την Καβάλα, όταν όμως εξαφανίζεται, όλο το βάρος πέφτει στην Ελπίδα, που πρέπει να βρει έναν τρόπο να Κουκουλώσει τα πράγματα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *