Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

 

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

 

Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Φίλιππος αρχίζει να ζηλεύει όταν κάποιος από το γνωστό του περιβάλλον αρχίζει να διεκδικεί τη Βασιλική.

 

Μετά τις συγκρούσεις που είχαν ο Φίλιππος και η Βασιλική εξαιτίας της Αριάδνης, εκείνη αποφάσισε να πάρει το παιδί τους και να πάει στη Αρετή να μείνει.

Αν και όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Φίλιππο να κάνει πίσω, ακόμα και η Χάιδω είναι με το μέρος της νύφης της, εκείνος είναι ανυποχώρητος στο ότι η γυναίκα του πρέπει να τα βρει με την ετεροθαλή αδελφή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος στα ίχνη του «αρχηγού» του κυκλώματος

Έτσι ο εγωισμός και το πείσμα τους μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσά τους και τους εμποδίζουν να τα βρουν. Όταν όμως ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του ζευγαριού, τα πράγματα κάπως αλλάζουν.

Ο Μιλτιάδης, νεαρός επιστάτης των Βρεττάκων που είχε σώσει τη Βασιλική από βέβαιο πνιγμό, μαθαίνοντας ότι η Βασιλική και ο Φίλιππος δεν τα πάνε καλά θα τη διεκδικήσει απροκάλυπτα, κάνοντας παρέα μαζί της.

Έτσι καθώς ο Φίλιππος θα τους πετύχει μαζί καταλαβαίνει ότι συναντιούνται και θα χάσει την ψυχραιμία του καθώς θα φουντώσει η ζήλια του αφού θα ανησυχήσει ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνει μία κοπέλα

Στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και του ζητάει εξηγήσεις ενώ έξαλλος με την Αρετή που την θεωρεί υπαίτια για τον τρόπο που φέρεται η Βασιλική θα της μιλήσει έξω από τα δόντια, κάτι που θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τη Βασιλική.

Ο Στάθης παράλληλα θα της ζητήσει να μιλήσουν για την Αριάδνη και η Βασιλική θα αποκαλύψει ότι δεν θέλει να μοιράζεται την αγάπη του με μια «ξένη»…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *