Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Ανατροπές – Κουράκος Και Χάϊδω Σε Σύγκρουση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Ανατροπές – Κουράκος Και Χάϊδω Σε ΣύγκρουσηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες ανατροπές έρχονται στην αγαπημένη σειρά, όπου ο αστυνόμος Κουράκος και η Χάιδω θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο συγκεκριμένα ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος όπως θα δούμε στη συνέχεια θα έρθει σε σύγκρουση με τη Χάϊδω.

     Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες ανατροπές Κουράκος και Χάϊδω σε σύγκρουση

Ο αστυνόμος θέλει πάση θυσία να διαλευκάνει τη διπλή δολοφονία των Στεφανέων. Την ιστορία αυτή την έχει πάρει προσωπικά επάνω του. Μη ξεχνάμε ότι είναι γέννημα θρέμμα Αρεοπολίτης. Γνώριζε όλη την οικογένεια καλά και θέλει να εξιχνιάσει το διπλό αυτό φονικό. Ο αστυνόμος βρίσκεται μπροστά σε μια αιφνίδια απόπειρα δολοφονίας της Χάϊδως.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Η ιστορία αυτή πάει να τον τρελάνει αλλά πολύ σύντομα καταλαβαίνει ότι πίσω από όλο αυτό το σκηνικό της δολοφονίας κρύβεται η ίδια η Χάϊδω η οποία φρόντισε με τις ασφυκτικές πιέσεις της στο Νικόλα να τον πείσει να την πυροβολήσει.

Ο Κουράκος έχει ψυλλιαστεί τι έχει συμβεί και αρχίζει να παρακολουθεί στενά κάθε κίνηση της Χάιδως. Ο αστυνόμος, όμως, προσπαθεί να είναι διακριτικός στις κινήσεις του μη ξεχνώντας ότι απέναντι του έχει τη Χάιδω, μια πολύ πονεμένη γυναίκα που έχει χάσει σύζυγο και κόρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ξύπνα, Ο Άντρας Σου Έχει Ερωμένη – Λέει Η Χάιδω Σε Αρετή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *