Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ετοιμάζει Εκδίκηση Στην Σεμίνα

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ετοιμάζει Εκδίκηση Στην ΣεμίναΣασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ετοιμάζει Εκδίκηση Στην Σεμίνα

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα και ο Πέτρος ζουν τον μεγάλο έρωτα στη σειρά Σασμός, με την Θοδώρα να καραδοκεί. Μπορεί η νεαρή πρωταγωνίστρια να είναι μπλεγμένη με τον Διονύση και να φοβάται πολύ, ο Πετρής, όμως, επιμένει. Την θέλει κοντά του και παλεύει για εκείνη.

  • Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα ετοιμάζει εκδίκηση στην Σεμίνα

Τα νέα διαδίδονται. Η Θοδώρα θα δει με τα μάτια της τη νέα αγαπημένη του Πέτρου και θα εξοργιστεί. Δε μπορεί να διανοηθεί πως εκείνος κατάφερε να προχωρήσει τόσο γρήγορα τη ζωή του, μετά από όλα όσα της έκανε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

Είναι διψασμένη για εκδίκηση, θέλοντας να φτάσει στα άκρα, με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή, η Σεμίνα ζητάει από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται, γιατί ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Ο Διονύσης την υποψιάζεται…

Η Θοδώρα, αφού θα βάλει φωτιές στον Νικηφόρο για τον αδελφό της και τον θάνατο του Στεφανή, σειρά έχει να καταστρέψει και τον Πέτρο. Μαθαίνει για την Σεμίνα και αμέσως την προσεγγίζει, χωρίς να της πει ποια στα αλήθεια είναι.

Μία περίεργη φιλία αναπτύσσεται μεταξύ των δύο. Η Θοδώρα και η Σεμίνα αρχίζουν να κάνουν παρέα στη σειρά Σασμός, μόνο που η Σεμίνα δεν αντιλαμβάνεται σε τί κίνδυνο βρίσκεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Δήμητρας

Η Θοδώρα θέλει να την εκδικηθεί με κάθε τρόπο. Μαζί με εκείνη, φυσικά θέλει να κάνει και τον Πέτρο να πονέσει. Είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα. Παρουσιάζεται ως μία κοπέλα απλή και καλή, με την Σεμίνα να την συμπαθεί και να την εμπιστεύεται.

Μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως, με την Θοδώρα να ετοιμάζει την χαριστική της βολή. Κανείς δε θα είναι ήσυχος στα επόμενα επεισόδια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *