Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»Χάιδω και Λυκούργος καυγαδίζουν πολύ άσχημα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, καθώς όπως φαίνεται η Ράινα έβαλε το χεράκι της και άθελά της έφερε μεγάλη αναταραχή στο ζευγάρι που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του.Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 18/10 στην Γη της Ελιάς;

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα, απόψε στην Γη της Ελιάς. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έχει ο Ορέστης την καρδιά του Κίμωνα;

Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη ομολογεί: «Η Αγγελική είναι κόρη μου»

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Διαβάστε Επίσης  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20,ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στο ψυχιατρείο

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *