Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Επιστρέφει Και Διεκδικεί Ξανά Την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κι όμως! Ο Μπάμπης επιστρέφει από την εξορία στο Διαφάνι, με την Ασημίνα είναι ακόμη στο μυαλό του, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κυριακός συνεχίζει να πιέζει τον Ακύλα Μεγαρίτη, με αποτέλεσμα εκείνος να δείχνει το καλό του πρόσωπο στους κατοίκους του χωριού.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης επιστρέφει και διεκδικεί ξανά την Ασημίνα

Φέρνει τον Μπάμπη στο χωριό του, με τον Κυριάκο να τον ευγνωμονεί. Όλο το Διαφάνι διαφωνεί με την στάση που κρατάει ο Κυριάκος, κανείς, όμως, δε λέει τίποτα. Είναι ένας απελπισμένος πατέρας που είδε τον γιο του σε άσχημη κατάσταση…

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Μένει έγκυος και φέρνει χαρές στο τέλος της σεζόν

Ο Μπάμπης ενημερώνεται για τον άνθρωπο που τον ελευθέρωσε. Μέσα του θυμώνει κι εξοργίζεται που ο πατέρας του έκανε κάτι τέτοιο. Φυσικά, δε το δείχνει αμέσως. Κρατάει τον θυμό του, μέχρι το μεγάλο και τελικό ξέσπασμα.

  • Η Ασημίνα είναι μία ανοιχτή πληγή που δεν έχει κλείσει για τον πρωταγωνιστή. Είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και την σκέφτεται διαρκώς. Μόλις φτάνει στο χωριό, τα νέα του διαζυγίου της φτάνουν στα αυτιά του.

Τότε, εκείνος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Πλησιάζει την Ασημίνα ξανά, αυτή τη φορά γεμάτος ελπίδα. Μόνο που η Ασημίνα έχει προχωρήσει τη ζωή της… Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στο TV24 για όσα έρχονται, δηλώνοντας:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Πολύ Σοβαρή Η Κατάσταση Της Θεοδώρας

«Ποτέ δε θα σταματήσει να διεκδικεί την Ασημίνα. Όταν μάθει ότι έχει πάρει διαζύγιο, θα αναθαρρήσει και θα θελήσει να κάνει κίνηση. Όμως, εκείνη θα του πει ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της και ο Μπάμπης θα υποχωρήσει, αφού το μόνο που θέλει είναι να είναι ευτυχισμένη».

Έτσι, λοιπόν, ο Μπάμπης επιστρέφει στο Διαφάνι με την Ασημίνα να τον αγκαλιάζει σφιχτά στις Άγριες Μέλισσες. Μια αγκαλιά που δε θα οδηγήσει πουθενά, καθώς η πρωταγωνίστρια δένεται με τον Πέτρο Ορφανίδη όλο και πιο πολύ».

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *